Notlar 1

hayatta bazı insanlar asla evlenmemelidir. Evlenip

başka insanların hayatlarını , hayallerini , geleceklerini çalmamalıdır.

hayat o kadar kırılgandır ki , bazen tek bir yanlış, tek bir hata, tek bir söz paramparça eder O'nu




Yorumlar

  1. Bazen evlenmeden evlenilmemesi gereken biri olduğunu göremiyor insan. Bazen de çocuk sahibi olmak durumu değiştiriyor. O günden sonra biz mi daha farklı bakıyoruz yoksa toplumun öğretileri nedeniyle erkekler mi kendini geriye çekiyor da herşeyle başbaşa kalıp bunaldıkça bunalıyor ve herkesten koşarak uzaklaşmak istiyoruz bilemiyorum. Ama zaman vermek gerekiyor. Benim çocuğum iki yaşını geçti daha ritmimizi yeni yeni bulmaya başladık. Bazen zaman herşeyin ilacı... Tabi geçiyor ama delip mi geçiyor, parçalayıp mı geçiyor, yoksa üstümüzden pres yapıp mı geçiyor? Onu işte bir yaşayan biliyor. Gerisi seyirci.
    Bende içi çok sıktım ama derin bir nefes al, ben oralardan geçtim. Bir şekilde geçecek. Belki birlikte belki ayrı ama geçecek. Ve herşeyin sonunda sen üstesinden gelmiş olacaksın. Çünkü bir annenin yapamayacağı ne var ki şu hayatta??

    YanıtlaSil
  2. Hangimiz evlendiğimizde bizi neyin beklediğini bilebiliriz ki?

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Bu tespitinize aynen iştirak ediyorum. Çok güzel bir noktayı yakalamışsınız. Kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.
    Evlenecek çiftleri her açıdan ölçmek ve değerlendirmek gerekir. Hani son zamanlarda tedavisi zor bir hastalık nedeniyle evlenecek çiftlerin muayene edilerek sağlık taramasından geçirilmesi ve ona göre bir tedavi uygulanması, ya da tedbir alınması gündeme getirilmişti. İşte bunun gibi, evlenecek çiftlerin her açıdan tetkik edilmesi taraftarıyım. Testi geçemeyen çiftlerin evlenmesine mani olunmalı.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..