Mekan Keşfi: Noa Burger & Food


Bu günlerde inanılmaz burger düşkünlüğümü, kesinlikle Arbys'in Smoke Chicken Burger'ine borçluyum. Öncelikle, bir avmdeyseniz ve canınız inanılmaz burger çekiyorsa, mutlaka bunu denemelisiniz. Kime denettiysem, asla yemem diyenler bile yediler..

Gel gelelim, insanoğlunun gözü doymuyor. Beşiktaş'ta bir sürü burgerci açılmışken, zomato da gold üyelik bir sürü yerde geçiyorken, gezip görmediğim yer kalmasın diyerek hakkımı Noa Burger'den yana kullandım..

Menüsünü incelediğinizde göreceksiniz ki, gayet sağlıklı, vegan burgerleri var.. Ki bunlar benim umrumda değil açıkçası :) Burger dediğin etli olur. Bizi de düşünmüşler, eti bol , 150 gr ve 200 gr olmak üzere Noa burger ve kaburga çeklinde etli lezzetleri de sunmuşlar. Öncelikle sunum harika. Burger yanında 2 sos ve baharatlı patates ile sunuluyor. Ben 150 gr aldım, çok iyi pişmiş geldi. Benim için bu gerçekten önemli. Gerçi nasıl istersiniz diye bir soru sorulmadı, ben de bir şey söylemedim. Buna rağmen tam istediğim gibi geldi. A kişisi, kaburga et seçti. Tabii ki tadına baktım, gayet et et etti. Yani böyle etin baskınlığını hiç bir sos kapatamamıştı. Ben eti bol soslu sevdiğimden, o bana hitap etmedi. Fakat noa burger gayet lezzetliydi. Kola fiyatı 5, burgerin fiyatı ise 30 idi. Zomato gold sayesinde A kişisinin ki bedavaya geldi, 35 tl ye yedik, içtik kalktık.

Mekan oldukça küçük. Biz gittiğimizde tüm masalar doldu. İç kısım ve dış kısım olmak üzere 2 kısımdan oluşmakta mekan. Dış kısım ise tamamen kapatılmış.  Soğuk ama her tarafı kapalı olduğundan, rahatsız etmiyor. Biz de içeri kısımda yer olmadığından ve açık mutfak olduğundan, dış kısımda oturmayı tercih ettik. Tam arka masamda oturan kadın, o kadar insana saygı duymazcasına sigarasını yaktı. Orada yiyenler vardı. Hiç bir yer açık olmadığından, tüm duman içeriye doldu. Bebeği eve bırakmışım, sakin bir yemek yiyeceğim diye ses etmedim. Fakat çalışanlar da etmedi. Anladığım kadarıyla orada sigara içiliyor. Bu benim için olumsuz olan en önemli nokta. İki lokma yemek yiyeceğiz, ağzımızın içine sigara dumanı doluyor! Hayır biz kimsenin pisliğini çekmek zorunda değiliz! 

En önemli noktaya gelecek olursak; yemeği yiyip eve geldikten sonra yemek ağzımızdan geldi. Midemi inanılmaz rahatsız etti. Sanki taş yuttuk. A kişisi de aynı durumda olduğundan, bu yazıyı yazma gereği duydum. Maalesef tekrar gitmeyeceğim bir yer kendisi. Mide sorunu için tekrar deneyip, kesin bir karara varmak isterdim fakat sigara olayı affedemeyeceğim bir durum. Yine de güzel servisleri ve kattıkları sevgi için teşekkür ederim.



Yorumlar

  1. Kötü bir deneyim olmuş. İnsan dışarıda olduğu zaman sadece bir şeyler atıştıralım diye bu mekanlara gitmez, bir nefes alalım, keyifle oturalım ve kalkalım gidelim demek için gider. Buna da dikkat etmek ve önem vermek diye düşünüyorum doğrusu vesselam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok doğru söylüyorsunuz, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Mekan tanıtımı için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Hamburger ekmeğini 150gr ete göre küçük yapmışlar ama Zomato Gold ile ikinci bedavaya geldiyse sıkıntı yok. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hamburger ekmeği gerçekten bana da küçük gelmişti ama ikinci bedavaydı :)

      Sil
  4. beşiktaş noa hatırlamadım en kısa zamanda uğrarım tişkir :)

    YanıtlaSil
  5. Mekan olunca öneri sandım ama gitmeyelim o zaman :)
    Ben de beklerim blog'a, sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..