Bebeğime Hangi Oyuncakları Aldım?

Şu an 9 aylık olan bebeğe daha önce aldığım oyuncaklardan bahsetmek istiyorum. 0-6 aya arası aldığım bu oyuncaklardan memnun olduğum için yazıyorum. Olmadıklarımı zaten yazmayacağım :)
(Baby Fehn Yumuşak Resim Kitabı)

Öncelikle Baby Fehn markası. Bu markanın oyuncakları makinede rahatlıkla yıkanabiliyor. Kitap yıkanmaz dendiği halde attım makineye mis gibi yıkandı. çok soft renkleri olduğu için çocuğun dikkatini çekmese de oldukça kaliteli kumaşı var. dişlerini kaşımak için ideal yani :) bir de müzikleri oldukça iyi. fiyatları yüksek fakat kalitesini gördükten sonra mutlaka bu markadan alacaksınız.
Baby Fehn müzikli arkadaşım ay


Baby Fehn tedy müzikli

Ve tabi ki her evin ihtiyacı olan oyun halısından aldım. emekleyene kadar zevkle kullandı. emeklemeye başlayınca kaldırdım fakat çıngırakları ile hala keyifle oynuyor. alırken benim için en önemlisi ucuz olmasıydı :) ben 60 tl ye almıştım. 
(Babycim ormanlar alemi oyun halısı)

Diş kaşıma araçları olarak ise ne bulduysam aldım. çocuk neyi sever belli olmaz. benimki bondigo neşeli diş kaşıyıcı çok sevdi. büyük bir parçası var ağırca. onu kaldırdım. diğerlerini ayırıp eline verdim. hele bir tanesine aşık sanırım. sadece onunla geziyor :)

bondigo neşeli diş kaşıyıcı.

yine bondigodan ilk anahtarlığı aldım. sesi var fakat ışığı yok. ben ışıkta verir sanmıştım. diş kaşıyıcı olarak kullanmıyor. ilk zamanlar korkmuştu ama şimdi severek oynuyor.

chicco eğlenceli diş kaşıma aracını ise hiç sevmedi maalesef. kırk yılda bir olsa da eline alıp şöyle bir bakıp kenara fırlatıyor.


şimdilik bu kadar, devamı elbette gelecek :)


Yorumlar

  1. Çok güzeller, Mert küçük olsaydı alırdım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mert kaç yaşında :) belki kardeş gelir, ona alırsınız dicem de Mert'ten kalmıştır bir şeyler :)

      Sil
  2. Metos kitaplarla, arabalarla her türlü oyunla ilgilenirken Bilgiç alt değiştirme sepetiyle oynardı :D

    YanıtlaSil
  3. Benim kızda saçları olmayan bir bebek var adı cuma hla oynamaya devam ediyor. Bi r yaşında almıştım ben ona şimdi sekiz yaşında kızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim kız bakalım neyi sevecek öyle yıllarca :))

      Sil
  4. Yeni oyuncak alacaklara bende bir anne olarak tavsiyede bulunmak isterim ki benim gibi acele etmeyin cocugun odasını oyuncak ile doldurmayın. Cunkubher çocuğun secimi gerçekten farklı oluyor. Bunu iki çocuğunda da ciddi anlamda yaşadım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..