Typewriter Sounds Kullanımı

Merhaba sayın okuyucu. Sizlere çok severek kullandığım bir Chrome eklentisinden bahsedeceğim. Eğer sizler de tarayıcı olarak chrome kullanıyorsanız ve benim gibi daktilo seslerine hasta iseniz, dediklerimi yaptıktan sonra çok memnun kalacaksınız :)


Şimdi sizlere linki veriyorum: Typewriter Sounds bu linkte uzantı mevcut. Buradan chrome'a yükle dedikten sonra yükleniyor. Ve chrome 'de şöyle bir ikon yer alıyor:

Bu ikona tıklayıp kapatabilir veya chrome'da sağ tarafta bulunan üç noktaya tıklayarak diğer araçlar>uzantılar bölümünden tamamen kaldırabilirsiniz..

Artık sizin klavyenizin de daktilo sesleri mevcut. Yazdıkça yazasım geliyor. Yalnız blogspot kontrol panalinde yazı yazarken, oluştur kısmı değil de HTML kısmında yazı yazarken sesleri duyabiliyorsunuz. Bu yüzden burada yazarken HTML ile yazmanız daha uygundur. Bir sorununuz olursa bana her şekilde ulaşabilirsiniz. Kullanan veya kullanacak olan varsa yorum olarak yazarsa çok sevinirim. Kendinize iyi bakın :)

Yorumlar

  1. İlginçmiş hemen deneyeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir eklenti, efendim. Deneyeceğim! :)

    YanıtlaSil
  3. Bayağıdır kullanıyorum bu eklentiyi, sesleri bir harika. Hatta bununla ilgili bir yazı da ben yazmıştım, iyi denk geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım sizden okudum, bi blog dan okuduğuma eminim çünkü :) kullandığımdan beri her bilgisayara kuruyorum, harika bir şey ve çok fena alışkanlık yapıyor melet :) tekrardan teşekkürler

      Sil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..