Günlük - 7

Merhaba sayın okuyucularım. Biliyorum oldukça ara verdim yazmaya. Hastaneler koşturmacalar falan derken, a kişisi ameliyatı atlattı çok şükür. Fakat herkesin söylediği gibi önemli olan ameliyat sonrası.. Şimdilerde o sıkıntılarla uğraşıyoruz ve dua bekliyoruz.

Bunun haricinde mühim bir şey yok. Yaklaşık bir haftadır evden sadece markete çıkıyorum ve inanılmaz hoşuma gidiyor bu durum. Evimi özlemişim resmen. Tatil gibi bir şey aynı zamanda benim için.. Fakat Allah güzel tatiller nasip etsin hepimize yine de.

Evde bulunduğum süre zarfında bitirmek istediğim filmler, oynamak istediğim oyunlar ve dikmek istediğim elbiseler etrafımda dönerken, yine hiç birini yapamadığımın farkına varıyorum. Elbise dikmeyi çok istiyorum fakat bir türlü yapamıyorum. Keşke dikiş dersi alabilsem.. Annem zamanında demişti de umursamamıştım. Bak lazım oldu işte!

Yorumlar

  1. geçmiş olsun. öğrenirsin dikmeyi de yaa bilen birini çağır eve öğretsiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)
      annemi çağırıyorum ama sen anlamıyosun bu işlerden deyip diktirmiyor :)

      Sil
  2. Geçti geçti.

    Dikiş dikmeyş öğrenmek keyifli olabilir, geç değil ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun. Annemden öğrenmeye çalışşıorum hep ama sanırım bir kursa gideceğim :)

      Sil
  3. Geçmiş gitmiş olsun inşaallah. Dua işi tamam canım. Hastamız da eve geçtiğine göre iyileşme süreci yolunda gidiyor. A kişisini oyalamak bahaneli film şenliği gelsin o zaman, mısırlar benden:DDD

    YanıtlaSil
  4. Annenizin teşvik etmesi ne güzel. Benim annem ''ha fuzili şi'' der geçer. Bu arada Karadeniz ağzını tercüme etmeme gerek var mı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..