Günlük-8


Bugün kafamın içi tam anlamıyla pekmez diyebilirim sayın okuyucu. En ama en korktuğum sınav idare eder bir biçimde geçti-gitti. Lisans yıllarındaki ineklik büşra notları, yerlerini geçsem yeter'e bıraktı. Kendimden utanıyor muyum ne?

Ah değerli okuyucum, bu blog hayatı çok iyi insanları karşıma çıkardı. Örnek veriyorum:sessiz prenses . Kendisi bana harika hediyeler gönderdi. yani bir insanı bu kadar yüz yüze tanımayıp, bu kadar güzel hediye gönderebilen biri daha görmedim. özellikle cüzdan ciddi anlamda ihtiyacımdı :) şimdi huzurlarınızda kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, benim gibi yüz yüze gelmediği bir insanı, yüzünü görmeden mutlu ettiği için Allah razı olsun diyorum :) ayrıca blogunu kapatıyormuş, üzüldüğümü de ekliyorum.. :(

bu kadar güzel cümlelerin ardından hepinize sağlık ve mutluluk da diliyorum. yarın ki sınavlarım iyi geçsin, kurtulayım şu dertten. hadi size de iyi geceler dostlar :)

Yorumlar

  1. Güle güle kullan tatlım :):)

    YanıtlaSil
  2. Lisans yıllarım biraz zor geçti. Hatta bir buçuk yıl okul uzattım. Uzun zaman üstüne tekrar öğrenci oldum. AÖF ve yüksek lisans birlikte zor olsada, bu sefer her şeyim mükemmel olsun istiyorum. Bakalım yıl sonunu nasıl getireceğim.
    Sizinde sınavlarınızda Rabbim yardımcınız olsun. Hediyelerinizi de keyifle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tebrik ederim :) gerçekten aynı anda iki şey yapmak çok zor. hatta örgün eğitim yaygın eğitimden çok daha kolay diyebilirim. aöf konusunda başarılar bu yüzden :)

      Sil
  3. Samimi blogunuzu yeni keşfettim ancak artık takipteyim, bize de bekleriz,
    http://hedefbodrum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Blog okumayı sevdiğim gibi yazmayıda seviyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda bende iyi bir blogger olurum :-) Sizin gibi:-) :-)

    YanıtlaSil
  5. Prenses çok tatlıdır, bu blog kapama işine fiziken el atmayı düşünüyorum. Bi elime geçireyim onu da :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..