Ivır Zıvır Part 55



Grip oldum sayın okuyucu. Biliyorum son günlerde bir çok kişiden bunu duyuyorsunuzdur. çünkü grip şu an sokaklarda kime musallat olsam diye kol geziyor. bana çarptı işte geçenlerde. önce boğaz ağrısı, sonra burun akıntısı, halsizlik derken "merhaba" dedi. umarım geçer en kısa zamanda. zira yapacak işlerim var.

işler dedim de, hatırlar mısınız bilmem ama geçenlerde bir korku çizgi filmi yapmıştım. belki de hatırlamazsınız, çünkü sizlerle paylaşmadım bu filmi. henüz geliştirme aşamasındayım çizgi film fikrini. gençlere yönelik; haftalık çizgi film yapmayı planlıyorum. fakat biraz senaryo konusunda sıkıntılarım var. 

çizgi film deyince aklıma Tim Burton geldi. Dün akşam son filmine gittim. Çizgi filmimim başlangıç jeneriği ile, aynı yazım efektini kullanmış. Dumanlar.. aman Allah'ım nasıl mutlu oldum bilemezsiniz. geçenlerde kendisine mail atmayı denemiştim. görsel efekt grubuna katılmak istiyorum delice. bence aynı kafadayız yazsam, beni yanına alır mı dersiniz? bence almaz. ama olsun, hayaller yine de güzel şeyler.

televizyonda kendi kullandığınız ürünü görünce "meşhur oldum lan" düşüncesi aklınızdan geçmiyor mu sizin de? böyle bir heyecanlanmıyor musunuz? ben hep heyecanlanıyorum. o jeneriği izlerken de öyle oldum. dedim demek ki yapılabiliyormuş böyle şeyler ve benim yaptıklarımdan çok da farklı değiller. o halde çizgi film işine ciddi el atmalıyım. senarist arıyorum dostlar. benim gibi sıfırdan başlayıp, başlangıçta para teklif etmeyecek; fakat köşeyi dönersek de birbirimizi yarı yolda bırakmayacak senaristlerden.

Bu Türklerin yabancı kadın hayranlığının da Allah belasını versin. Ciddi anlamda versin. Böyle hepsine artık neresinden veriyorsa versin. "Amanda" olayından sonra ciddi ciddi içimden geçirmeye başladım. Deli gibi "yabancı yenge yeaa " moduna girip, kadını meşhur ettiler ya! nerde saçma sapan, işe yaramayan insan varsa hepsi sosyal medya kullandığından olacak ki; böyle saçma şeylerle medya da yer alıyoruz. yurt dışında nasıl tanındığına baksana Türk erkeklerinin "abazalar." oradaki kadınlar Türk erkeği görünce yollarını değiştiriyorlar. aman bize sarkmasın, aman bize ayı gibi bakmasın diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. tam anlamıyla abaza sıfatına sahip olan Türk erkeğinin yabancı kızlara olan hayranlığı ve Türk kızlarını "kezban" diyerek aşağılamalarına ne demeli? Ulan siz , sizi adam yerine koyup; elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmayan, her söylediğinizi yapan, evinizi barkınızı kuran, hatun gibi hatun Türk kızlarına kurban olun be!

bak yine sinirlendim. neyse, şu yazıma bir dominique appia koyuyum da; yine ahiret gününü düşünüp; amaaan dünyalık bu işler be büşra; sen iyi insan olmaya bak deyim. sonuçta mühim olan bu taraf değil, diğer taraf dimi?

ama şu eline çocuğunu alıp, ön koltukta seyahat eden gerizekalı annelere laf etmeden geçemeyeceğim. kendini kemerle bağlayıp, tehlike anında çocuğunu tutabileceğini sanan o embesil annelerden bahsediyorum. önde oturmasan kocanı kapacaklar çünkü mal kadın. Allah korusun bir kaza olduğunda o air bag patladığında çocuğunu nasıl koruyacaksın acaba? ya da ani frende çocuğunu nasıl tutacaksın kucağında. bir de utanmadan sıkılmadan snap atıyorsun aptal kadın! Aptal insanlara dayanamıyorum. hele de kendini bir yerlere gelmiş sanan, işi gücü gezmek olan, ezikliğini zorla edindiği mesleğiyle kapamaya çalışan, oradan yürüyemeyince modaya merak sarıp çeşitli markalarla poz veren, o da tutmayınca zengin mekanlara takılan aptal kadınlara hiç dayanamıyorum. O kadınlar hariç siz tüm Türk kadınlarına kurban olun abaza yabancı kadın meraklısı erkekler! Allah hepinizi bildiği gibi yapsın!

Yorumlar

  1. Merak ilmin hocasıdır bir de cesaret oldu mu gerisi gelir nssipte varsa. Bence mail atın, maalesef bizde ego çokda yabancılar daha üreten ve idealist kafa eksenli bakıyorlar. Bir baktınız cevap gelmiş, yolunuz açık olsun. Hayırlı olsun duası niyetine beyin fırtınası için kafamdan geçenleri yazarım isterseniz. İlhamınız bol olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇOOOK Teşekkür ederim, Allah razı olsun :)

      Sil
  2. Çizgi film düşünüyorsan çok farklı bir karakter olmalı bugüne kadar izlediklerine benzemememli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, zaten derdim doğru dürüst bir karakter oluşturabilmek :(

      Sil
  3. Amanda muhabbetini bilmiyordum. Yazında okuyunca baktım . Türk kızları bunların yüzüne bakmıyor heralde ne yapsın onlarda çamur atıyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o muhabbetten uzak kalabildiğiniz için ne şanslısınız. zira benim midem bulanmıştı :( ister istemez sizi de buna alet etmek zorunda kaldım :/

      Sil
  4. Valla bende 'amanda' muhabbetini yazından sonra öğrendim, yaw bu sanal alem ne acaip bi'şey, hızına yetişemiyoruz...(: Allah(cc) şifa versin, gecmiş olsun Hoca'M...Grip olmuşsunuz yaa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. şifa veriyor çok şükür. yoksa pc başına bile oturamayacak haldeydim :D

      Sil
  5. Okudum dayak yemiş gibi oldum gidiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah'ıma şükürler olsun madem :)) birini dövebildiysek ne mutlu :D

      Sil
  6. Bende şu yırtık pantolon giyen erkekleri anlamıyorum.. bende mi sorun var diye onu da düşündüm:) sorun bizde değil onlarda giderej kadınlara özenme olayı artıyor. Birde begenmezlerdi bizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa sorma. erkeklerin tarzları gerçekten iğrenç. hatta bu konuda yazmalıyım.

      Sil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..