Bizimkiler

Bugün multitap'ın battaniyem'i görünce geldi aklıma bizimkiler. Anlatmalıyım dedim. Bizimkilerle yollarımız şimdilik ayrılmış olsa da; her zaman bir yerlerde mutlaka karşıma çıkacaklarına eminim. Durun anlatayım o halde.

Bu klibi can dostum güzel insan Zeynep çekti. Zeynep hayatımda tanıdığım en arkadaş canlısı insan. Ama hani arkadaş canlısı olursun da, bir yere kadardır o dostluk. Zeynep'te bir yer diye bir şey yoktur. O'nun dostluğu aklınızın alamayacağı sonsuza doğru uzar gider. Her zaman arayabileceğinizi bilirsiniz, her zaman onunla dertleşebileceğinizi, sizi dinleyeceğini ve en önemlisi her ne yaparsanız yapın arkanızda olacağını da bilirsiniz. Dost acı söyler olayını göremeyiz Zeynep'te. Çünkü o acıyı da tatlı yapar, öyle sunar önünüze. Genel anlamda iyi niyetli, iyimser, mutlu ve umutlu kızımızdır kendisi. Hayranlık uyandırır sizde, ah bir tanısanız. Yaa çok tatlı ama benim kızım. Benim içinse yeri apayrıdır. Ya zeynep koş şurda sana ihtiyacım var dediğimde asla işi çıkmamış, beni her özel zamanımda yalnız bırakmamıştır. Video da yer alan kızçelerini de unutmamak lazım. Onlar onun aşkı. Onlar da bir başka tatlı kızlar. 

Klipte yer alan İsmail ise tam anlamıyla kendini oynuyor. Klibi izleyin ve İsmail'i tanımış olursunuz. Bir insana rolü bu kadar mı cuk diye oturur. Asla tartışma ortamına girmeyen, iyi niyetli, herkesin arasını bulmaya çalışan, tam anlamıyla iyi bir insandır kendisi. Ayrıca çok güzel baskı kupalar,tshirtler falan yapar. Buradan da reklamını yapmaktan çekinmeyeceğim. Ve tabi benim filmim için saatlerce beklemesini asla unutamam. Ne zaman çağırsak gelir, asla hayır diyemez ve bizi kıramaz kendisi. İyilik timsali resmen. 

Şimdi gelelim klipte yer almayan fakat kalbimde derin yeri olan Elif'e. Kendisi hakkında söylenecek milyonlarca kelime varken; entellektüelliği beni yerden yere vurup sonuma altı sıfır birden ekliyor. Aman Allah'ım.. Kız resmen yürüyen kültür endüstrisi. Kültürü kendisi üretiyor. Kimseyi takip etmiyor, kimseyi takmıyor.. Çünkü o bir prenses. Aynı zamanda da anarşist. İki farklı ruhun birleşimini tahmin edebiliyor musun sayın okuyucu? Edemezsin, çünkü Elif tanınmaz, yaşanır. Eğlenceli, ince espri yapabilme yeteneğine sahip aynı zamanda. Çok harika sanatsal bakış açıları varken geçenlerde Beyonce dinlediğini öğrenip beynimden vuruldum. Hayır neden bilmiyorum. Misal ben dinliyorum Beyonce. Ama Elif o kadar elitist ki; kimsenin dinlemediği-bilmediği sanatsal müzikleri dinlerken; Beyonce'yi araya sıkıştırması beni benden aldı. Şaka be şaka. Hatun 10 numara bir hatun (burada yazar Elif'ten bahsediyor)

Benim videoartımda bulunan Raif'ten de bahsetmesek olmaz. Bizim Lol grubu böyle ne de olsa. Raif karikatür sevdalısı, bize göre çok farklı dünyada yaşayan bir insan. Aniden komik bir şey söyleyip, ilginç kahkahasıyla tüm koridorları inletir kendisi. Ah bir de o koşması yok mu. Ay aklıma geldikçe gülüyorum. Valla bizi çok eğlendiriyor Raif. Yardımseverliği ve Kızılay'a yaptığı bağışları da unutmamak gerekir. İçki çokça tüketmesine rağmen, her zaman ayık kafayla gördüğümüz Raif, başarılı , dost canlısı ve aynı zamanda iyi bir insandır. He bak, bir de yardımıma filmde çat diye koşmuştu, tekrar teşekkür ederim kendisine.

Ve lol grubumuzun en değerli üyelerinden biri olan Bedirhan'dan bahsetmek istiyorum. Assolist olduğu için kendisinden en son bahsettim. Bir insan bu kadar mı iyi niyetli olabilir. Böyle yüzüne bakın, iyi niyetli bir insan olduğunu direkt anlarsınız. İyi niyetinin yanı sıra yılan bir tarafı da var hani. Yok be şaka, o bana hep yılan diye takılıyor. He bir de takılmaları var böyle ki inanılmaz eğleniyorum. Moralim bozukken aniden attığı bir Snap' e gülüyorum. Ya da bir şey söylüyor. Aslına bakarsanız yanına gidince bile moral bozukluğunu unutuyorum. Öyle bir enerjisi var. Tabi Elif ile bütünleşik espiri yeteneğini de es geçmemek gerek. İkisi bir araya gelince gülmekten karnımız ağrıyor. Sanırım en çok bunu özleyeceğim.

Eğlendiğim, çok iyi zamanları paylaştığım dostlarımı tanıdınız okuyucu. Onlar iyi ki varlar. Bu güne kadar bana yaptıkları her bir iyilik için ayrı ayrı teşekkür ediyorum kendilerine. Umarım sizlerinde hayatında böyle anlatabileceğiniz onlarca hikayeniz olan dostlarınız vardır. Dost olmak başka bir şey çünkü.

Yorumlar

  1. En güzel birikimi yapmışsın ayol. Dosttan daha güzel ne var şu hayatta? :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..