İlginçlik. (günlük)


Bazen insanın hayatında gerçekten enteresan şeyler olabiliyormuş.Misal, dün. A kişisi arkadaşlarıyla buluşmayıp, bana ufak çapta sürpriz yapmış oldu.  Heybemdeki huzur öyle demişti fakat inanmamıştım. gerçekten de öyle olabiliyormuş. bu beni değerli hissettirdi. bir önceki postumda üzüntümü yeterince anlatmıştım sanırım. annemler de pasta-hediye felan derken gönlümü almayı başardılar. demek ki neymiş erkenden üzülünmeyecekmiş.

fakat yengeç burcu olduğumdan mı, yoksa pesimist ruh halini sevdiğimden mi bilmiyorum ama; yine üzüntü dolu günler geçiriyorum. çünkü bana tatil yok. benim için tatil deniz-kum-güneş üçlüsünden çok daha öte çünkü. tanımadığım, daha önce hiç görmediğim yerleri görmek; yeni insanlar tanımak benim için tatil. hep yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum. bu yüzden 3 üniversite bitirdik biz. yeni yerler keşfetmek, yeni tatlar tatmak, yeni insanlar ve hayatlar tanımak, insana insanlık katıyor resmen. fakat koskoca tatil boyunca evde uyuyup, geç vakitlerde uyanıp, zar zor kahvaltı edip, bilgisayar başında oyun oynayarak geçireceğimize eminim. çünkü doğru dürüst rota çizebilme yeteneğim yok. bu zamana kadar hep başkaları çizdiler, ben uydum. fakat şimdi tamamen bir boşluktayım. nereye gideceğimi, nereye gitmek istediğimi, ne yapmak istediğimi falan hiç bilmiyorum. keşke birisi tutsa elimden "şuraya gideceğiz, şunu yiyeceğiz, şunları yapacağız" dese.

he, bölüm birincisi de olmuşum bu arada. önceki okulumda da bölüm birincisi olduğumdan mütevellit bu kez hiç heyecan yaşamadım. fakat bir gün öncesinden haberdar olmam manidar oldu, gerçekten beklemiyordum. sahnede onca insan karşısında alkış toplamak zevkliydi. sahnenin tozunu yutmuş olacağımdan olacak ki, oraya tekrar çıkabilmek adına; ilginç projeler kafamda canlandı. bir tanesini yapıyorum hatta. fakat uzun süreli olduğundan; muhtemelen bundan iki yıl kadar sonra falan sizin haberiniz olur. tabi yaşıyorsak.

Yorumlar

  1. Tebrik ederimm canım.bölüm birincisi olmak kolay iş degil ve sen 2. Kere tadıyormuşsun bu duyguyu.darısı benim de başıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah olursun canım :) o kadar da büyütülecek bir şey değil :)

      Sil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..