Sonunda Bitti

Projem olan filmi sonunda tamamladım. Ve sanırım alnımın akıyla çıktım bu işten. Sonuçlar belli olduktan sonra videoart seven var mıdır bilmiyorum ama burada da yayınlayacağım filmimi. İzleyen herkes çok beğendi, hatta hiç beğenmez dediğim insanlar bile beğendi. Bu beni ciddi manada şaşırttı ve sevindirdi...

Ama nedense sevinçler fazla uzun sürmüyor. Mutlak bir mutsuzluk var üzerimde. İşin kötü kısmı, artık hep böyle yaşamak zorunda olmamı kabullenemem. Artık bu mutsuzluktan kurtulmanın yollarını arıyorum. Ciddi manada arıyorum. Çünkü mutsuz insanlardan ve mutsuzluktan nefret ediyorum..



Lisedeyken yeni bir kızla tanışmıştım. Her zaman yeni tanıştığım insanları gelip anneme anlatırdım. Aslına bakarsanız eve gelip herkesi anneme anlatmayı çok sevmişimdir. Annem de genelde can kulağıyla dinlerdi beni, yorumlar yapardı. Kız evinde bir çok derdi olan bir kızdı. Hep mutsuzdu. Mutsuzluğunu anlatıp duruyordu. Ben de eve gelip anneme anlatıyordum, kıza verdiğim akıllardan bahsediyordum. Üçüncü kez bir mevzusunu anlattığımda artık canımı sıktığını da söyledim. Hatta görüşmekten bıktığımı, istemediğimi ekledim. Annem beni karşısına oturttu ve
"Kızım sen mutsuz insanlarla yapamazsın, senin içinde yok. Eğer mutlu edemiyorsan o kişiyi, ondan bıkarsın belli bir noktadan sonra. Bak sıkılmaya başladın bile.. Yakındır o kızla görüşmeyeceksin" 



Aslında kızı çok seviyordum. Ama içten içe nefret etmeye de başlamıştım. Düşünce tarzı, hep mutsuzluğa çıkan muhabbetleri artık beni kendisinden soğutmuş bir daha da görüşmemiştim. Aynı sınıftan başka bir kızla tanışıp; kaynaşmıştım. O kızla bir daha hiç görüşmedim ama aynı sınıfta tanıştığım dostumla hala görüşüyoruz.

Mutsuzluk insanı sonsuzluğa da götürüyor. Ben bunu anladım. Son zamanlarda üzerimde var olan bu  duygu hali; ciddi manada canımı sıkmakta. Allah sonumu hayır etsin.

Ama filmimi bekleyin bak, sanat filminden anlıyorsanız; çok seveceksiniz. Zira ben anlamam sanattan.

Yorumlar

  1. merhaba :)

    bekliyorum filmini merak ettim.
    Mutlu şen şakrak insanın yanında mutsuz olmazsın. Her türlü sana da bulaştırır bir parça mutluluğundan. Aynı şekilde mutsuz ve karamsar olanlarda öyle. İnsanı içine çeker mutsuzluğa doğru. Eğer hep böyleyse tek yönlü yaşıyorsa hayatı o zaman sıkıcıdır elbet. ne çok mutlu ne çok mutsuz ne hayalsiz ne de hep hayalli..

    YanıtlaSil
  2. Büşraa, çok merak ettim filmini. İzleyelim lütfen :))

    YanıtlaSil
  3. Güzel şeyleri paylaşmak blogerliğin gereğidir Küçük hanım, fazla bekletme paylaşmak için :D

    YanıtlaSil
  4. Bugün yayınlıyorum dostlar :) İzlemeniz ve beğenmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..