Monochroma Bir Harika Dostum!

Selam değerli izleyicilerim!

Bu kez bir oyunla karşınızdayım. Beni tanıyanlar oyun manyağı olduğumu NFS'lerle, Fifa'larla büyüdüğümü bilir ki hala Fifa benim için bir numaradır.

Fakat tanıştıracağım bu oyun, yeni bir dünya. Geçenlerde A kişisi oynarken göz ucuyla bakayım dedim. Grafiklerine takıldım önce. Olabildiğince güzel bir çalışma olmuş. Benim gibi karanlıkları seviyorsanız eğer olabildiğince mutlu olacaksınız bu oyunun grafiklerinde. Karanlık ve gri.

Gelelim oyunun konusuna. Oyun iki çocuğun evlerinin önünde uçurtma uçurmasıyla başlıyor. Beraberce uçururken, küçük kardeşin elinden kaçan uçurtmanın peşinden koşuyorlar. Derken maceramız başlıyor. Kayboldukları fabrikadan çıkmaya çalışan kardeşleri olabildiğince zor bulmacalar bekliyor. Çünkü oyunun ilerleyebilmesi o bulmacaları çözmenize bakıyor. Beyin jimnastiği yapmanızı gerektiren bu oyunda, hem düşünüp hem de eğlenebiliyorsunuz. Mesela küçük kardeşin bacağı kırıldığından büyük kardeş onu hep sırtında taşıyor. Belli yerlerde yere bırakması gerekiyor fakat çocuk karanlıktan korktuğu için ışık görünen yerlere bırakıp bulmacayı çözmeye devam etmeniz gerekiyor.

Oyunun müziği ise bir harika! Hatta müziğine inanılmaz hayran kaldım. Fakat gelin gör ki, oyunun sonundan hiç memnun kalmadım. Hayır o oyun öyle bitmemeliydi! Hatta devam etmeli bence.

Son olarak eklemek isterim ki, oyun Türk oyunu. Hemen milliyetçi duygularımız kabardı değil mi? Ben oyunu oynarken cidden mutlu oldum. Üç boyutlu çalışmalar yaptığım şu günlerde,  yapılan bu iş öyle hoşuma gitti ki, yazmadan geçemedim.

Oyun severseniz, bulmacalar çözebiliyorsanız, karanlıktan hoşlanıyorsanız, ince tını eşliğinde oyun oynamak istiyorsanız bu oyunu edinin. Steam hesabı üzerinden edindiğim oyunu şiddetle tavsiye ederim. Sevgiler :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..