Sadizm.

Sadist, başkalarına acı çektirerek zihnen doyum sağlayan kimse anlamına gelir. (vikipedi)

Buradan sonra okuyacaklarınızın hiç biri bilimsel gerçeklik taşımamakla birlikte, göz ardı edilmemesi gereken olgulardır. Hadi bakalım!

Sadist insanlarla geçinmek ciddi manada zordur değil mi? Kesinlikle öyledir. Nasıl bir yaşam tarzıdır bu? diyeceksiniz şimdi, eminim. Fakat hepimiz belli bir yere kadar sadist değil miyiz? Durun anlatıcam.

Belki birinin sırtına soğuk ayakları dayamaktır sadistlik, belki saçı çekip o an ki suratı fotoğraflamak. Ya da belki aşk acısı çektirmek. Hepinizin sırf sizi seviyor diye sevdiğiniz insanlar olmadı mı hayatınızda? Sırf bu yüzden canını yaktığınız ve bin pişman olduğunuz insanlar. Egoizmin çocuğudur sadizm. Onlar hep beraber hareket ederler. Asla ayrılmazlar. Belki de ruh eşleridir. Ya da beynin ayrılmaz iki lobu.

Kişi kendini korumak için sadist olur sayın izleyici. İnsan beyni çok enteresandır. Dışarıdan algıladığı tehlikelere karşı hemen bir savunma mekanizması oluşturur. Bunlardan bir tanesi de bence sadistliktir. Acı çekeceğini bildiği için acı çektirme yolunu seçer. Acı çektirdikçe mutlu olur. Çünkü kendini koruyordur. Karşı tarafın acı çektiğini gördükçe kendini fırtınalı denizlerden bir limana demir atmış gemide gibi huzurlu hisseder. Fakat yine de dalgalar çarptıkça gövdesine huzursuz olur.

İşte bu yüzdendir sadist insanlar sinirli olur. Sıkıntılı olur. Acı çektikçe vicdan muhasebesi yapmaktan çekilmez olur. Kafaları meşguldür çünkü. Sanmayın ki onlar zevk alırlar. Hayır! Onlar aslında zevk almaz, aksine üzgün olurlar. Fakat ah o savunma psikolojisi yok mudur? O'nu terk edemeyeceklerinden acı vermeye devam ederler. Gördüğünüz yerde kaçın siz onlardan. Çünkü onlar asla sevemezler. Asla duyumsayamazlar. Asla aşık olamazlar.! Aşık olduklarını zannederler ama belli bir zamana kadar.. Egolarını okşadığınız ve sizin canınızı yaktıkları sürece. 

Eee sonuç nedir diyecekseniz, sonucu söyleyelim: Hayat çok kompleks değil. Allah psikolojik rahatsızlığı olan sadist insanlardan korusun. Acı çekmeyi seven borderline'lardan değilseniz tabi. Kendinize iyi bakın. Bu yazıyı da neden yazdım bilmiyorum? Yok canım, biliyorum. Az önce gördüğüm şu karikatüre istinaden etkilendiğim konuyu paylaşayım dedim. Doyurucu olmamıştır eminim. 3 dakkada yazılan yazı neden doyurucu olsun ki zaten?


Yorumlar

  1. aminn cok sukuir cevremde oyle birisi yok :)

    YanıtlaSil
  2. Bir de gizli sadistler var etrafımızda. Onların hiç duaları yok. hep beddua ederler çevresindekilere..

    YanıtlaSil
  3. Başkasına acı çektirince mutlu olan var mı gerçekten?!
    Aman Allah`ım dünyadan haberim yokmuş. O zaman sadistlere insan diyemeyiz, çünkü insan olan başkası acı çekince zevk almaz ki.

    YanıtlaSil
  4. Bu resim bizi o kadar çok yansıtıyorki.. Kullanabilirmiyim acaba?

    YanıtlaSil
  5. Görsele bayıldım! :) Varsın sadizm burada göründüğü gibi olsun değil mi. :)

    YanıtlaSil
  6. Nefret ederim öyle tiplerden, ..
    Neyse etrafımda yok öle biri, yoksa bilmediğim var mı biri, neyse paranoyaklığa gerek yok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sadistim mazoşiz kızlarla takılmayı tercih ediyorum herkesi aynı kefeye koyamazsınız bunu aklınıza sokun burdaki oluduğunux yazı cok saçma

      Sil
  7. - Beni sadist mi buluyorsun? Hayır çocuk, şu anda bile eylemlerimde sadistçe bir şey olmadığını anlayabilecek kadar kendinde olduğuna inanmak istiyorum. Belki şu diğer aptallara karşı biraz olabilir, ama sana karşı yok. Hayır çocuk, şu anda bu benim en mazoşist halim...

    ~~Kill Bill

    Nıhahahaaaaa :))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..