Yer Keşfi:J'adore Chocolatier&Cafe

Merhaba çok değerli dostlar. Şimdi sizlere yeni bir Cafe'nin varlığından bahsedeceğim. Ben mekana gidince "Aman Allah'ım buraya daha önce neden gelmedim ben amaağğ" diye ağladım. Eminim siz de gidince bunu söyleyeceksiniz.

En sevdiği filmlerden bir tanesi Charlie'nin Çikolata Fabrikası olanlardan bir tanesi iseniz, mekan size orayı hiç aratmayacak. Çünkü yiyebileceğiniz her şey çikolatadan. Bol kalorili. Bol kilolu. Mekana giderken kesinlikle yemek yememiş olun ki, tadını alın. Ya da yemekten 3 saat kadar sonra gidin.

Fiyatlar hakkında konuşmam gerekirse 9.50 TL Cheese Cake. Bu güne kadar kesinlikle CheeseCake yememişim diyeceksiniz bunu yedikten sonra. Ağızda dağılan muhteşem bir kreması ve damağınıza tadını yapıştıracak harika çikolata sosu var. İkinci lokmadan sonra "Bu bir dilim bana yetmez yaa" diye düşünebilirsiniz. Fakat çok yanlış düşünüyorsunuz, çünkü çikolata tadı o kadar ağır basıyor ki, bir dilimden fazlasını yiyemezsiniz. Cam şişelerde servis edilen 500ml'lik suyun fiyatı ise 1.5TL. Bardaklar ise rahmetli büyükannemin kesikli bardaklarından. Mekanın içi ise her yönüyle Fransa kokuyor. Müziğinden tutun da karanlık havasına kadar her şey düşünülmüş. Fakat bu yüzden 1 saatten fazla mekanda oturamazsınız. Bunalırsınız.

Fondü yiyen arkadaşlarım da aşklarını dile getirdiler. Yanlış hatırlamıyorsam 2 kişilik fondü fiyatı da 25 TL idi. Meyve yemediğimden tadına bile bakmadım fakat onlar severek yediler.

Çikolata seviyorsanız hemen mekanın adresini de veriyorum:  İstiklal Cad. Emir Nevruz Sok. No:22 Beyoğlu/İstanbul.

Not:Fotoğraflar alıntıdır. Mekanın büyüsünden fotoğraf çekemedik. Fakat masalarda bulunan canlı çiçekleri atlamak istemedim şimdi. Canlı çiçekleri lütfen koparmayınız, kulağınızın arkasına takmayınız notu iliştirilmiş cam masalara değinmeden olmaz.

Yorumlar

  1. Merhaba aşkkalemi blog keşif etkinliğinden geliyorum.Blogunuzu takibe aldım.

    Benim blogumda da daha önce başlatmış olduğum blog takip etkinliğim var herkesi beklerim.

    http://www.sosyalmedyakafe.com/2014/10/bloglar-dayanismasi-blog-takip-etkinligi.html

    Etkinliğimi bloglarınızda yayınlarsanız sevinirim.

    iyi günler diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba. mekana girmek için beklenen sıradan bahsetmeyi unutmuşssun -.- vallahi o sırayı bekledikten sonra içeriye girdikten sonra da ayrı bi daraldım ben. çikolatamı yediğim gibi kendimi dışarı attım.

    YanıtlaSil
  3. Kılıçlı Voyvoda, PAzartesi öğle saatlerinde gitmiştim. Olabildiğince sakindi. GEtiren arkadaşım sıradan bahsetmişti ama ben görmeediğimden yazmadım. İçerde fazla oturulmuyor fakat çikolatasına değer :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..