Ivır Zıvır PArt 30


İzledim: Pulp Fiction. Puanım: iyi ki bunca zamandır izlememişim ve keşke izlememeye devam etseymişim. Mia Wallace'ı görünce bir heyecanlandım yalnız. Bizim Mia sahnede dedim. Bir gururlandım. Bir sevindim. Ne bileyim, kafamdaki Mia ile birleştirdim falan. Mia'yı tanımayanlar ne dediğimi anlamayacaktır. Ama eğer o beni okuyorsa, kendisini anlatacaktır burada. Fakat filmi gerçekten beğenmedim. Beğenilecek tek yanı da yoktu zaten.

Kült filmleri izledikten sonra her ağlamaklı olduğumda "ben filmden ne anlarım ki zaten" deyip tüm eleştiri oklarını kendi üzerime alıyorum. Sonra uzunca bir süre film izlemiyorum. Taa ki gereksiz gördüğünüz, izleyince bir şey anlamadığınız fakat bana bir çok şey anlatan filmlerle karşılaşıncaya kadar. Akşamları eli ayağı titreyip "Filmim geldi benim yaa" diyen bir insanım sonuçta.

Bu günlerde kınadığım hatta kınamayı bile akıl erdiremediğim şeylerin içinde buluyorum kendimi. Hiç hoş değil. Hemen silkelenip kendime geleyim.

Bir sürü projenin içinde debelenip dururken mutlu olmayı başaramıyorum. Arkadaşlık sıkıntısı çekmekte tüm sorunu kendimde buluyorum. Kesinlikle kimsede sorun yok. Fakat işi düşünce arayan arkadaşlara hastayım. Onların yeri bir ayrı bende. Canlarım benim.

Bugün bir mekana kızıp Çatalca'ya kahvaltıya gittik. Yaklaşık 1 saat süren yolculuk boyunca uyumadım. Kendi rekorumu kırdım diyebilirim. Gittiğimiz mekan Antikköy adında bir yer. Gitmeyi düşünürseniz önerebilirim. Açık büfe kahvaltısını pek beğenmedik biz ama mekan ilginçti. Ha , bir daha gider miyim? Sanmıyorum.

Çok geç uyuyup çok geç uyanmayı planlıyorum. Beni de böyle kabul etsinler.


Yorumlar

  1. bazı kült olmuş filmlerde ben de aradığımı bulamıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Pulp Fiction hakkındaki düşüncelerinde yalnız değilsin. Ben de sevmedim. Tek diyebileceğim şey farklıydı.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. hemmen cevaplıyorum. hepsi aynı güzergahtan gider Taksim'e ve mecburen tüm duraklarda dururlar.

    Ben genellikle metrobüs+metro yapıyorum. Ya da 48t var, kağıthane tünelinden gider 15 dk'da gümüşsuyundan taksim'e çıkar. Bu iki alternatifi düşünebilirsin. Diğer türlü ölüm. 54'lere binmek zorunda isen 54e'ye bin. ilk binenlerden olacağından oturur uyursun :)

    YanıtlaSil
  5. @maviye is üren martı, kült olmalarının mantığını da anlayamıyorum işin kötü kısmı.

    @kadriye, bana farklı bile gelemedi. iğrenç bir filmdi ya. Tecavüz bile gayet açık gösterildi filmde. babamla izliyodum, yerin dibine geçtim. bir de baba bu film çok güzelmiş deyip durdum. rezillik

    YanıtlaSil
  6. Bu yaziyi su an gordum ve hem utandim hem sevindim.. Seni yerim!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..