Ivır Zıvır Part 29

Selam! Ben yine anlatıyorum alakasız.


Uyku problemi çekiyorum. Özellikle 3 gün önce yanıma gelen azrail kılıklı öcü yüzünden. Beni gelip alacağını söyledi. Bir tarihte verdi fakat bir türlü anlayamadım tarihi. çünkü ağzında geveledi. Sonra giderken "sözleştik bak, unutma, geleceğim" dedi. Rüyaydı evet, fakat nedense insan geleceğine inanmadan yaşamak istiyor. Evet öleceğiz ama, ne bileyim ya. Daha gençtik, güzeldik ama.

Blog tutma amacı bazı insanların içini dökmek iken, bazılarının ortam yapmak. Sosyal medya da çok farklı olup, normal hayatta asosyal olanlardan bahsediyorum. Arkadaşları ve ortamları olmadığından sosyal medya insanlarını çokça abartıp, çokça bağlanabiliyorlar. Hatta online hayatları normal hayatlarının önüne geçiyor. Tüm dostluklarını net üzerinden kuruyorlar. Net üzerinden tanıştıkları insanlarla bile yüzyüze gelince konuşamıyorlar. İşte ben onlardan değilim. Her seferinde söylüyorum,yine söyleyeceğim ben yüzyüze iletişimi seviyorum. Burada ben yazarım, siz okursunuz, kural bu.

Blogumu kendi ismimle yazıyorum, blogumdan etrafımda bulunan herkesin haberi var. Bir çoğu takip ettiğini söylüyor ama üç gün sonra o kişi hakkında burada saydırıyorum; hiç bir tepki görmüyorum. Demek ki takipte etmiyorlar, ediyormuş gibi yapıyorlar. Bu yüzden korkmadan yazabiliyorum sanırım. Bazen "a kişisi yanlış anlar mı acaba "diye düşünüyorum tabi. Ama olacak o kadar. Çünkü O yanlış anlamasın.

Eskiden fotoğraf makineleri ve lenslerine bakardım delice. Sonra teknosa ya gider, teknolojik ilerlemelere bakardım. Şimdilerde yeni moda tabak setlerine falan bakar oldum. İnsanlar değişiyor demek ki. Değişelim.

Bugün Zeynep'le bir çılgınlık yapalım dedik. Yapabileceğim en büyük çılgınlığı yaptım. iki menü yedim. 1 sularında olmasına rağmen hala acıkmadım. Sabah kahvaltı yapmasam da olur. Midem de bozuldu zaten. Ciddi çılgınlıktı, kesinlikle evde-okulda ve türevlerinde denemeyiniz.

Ntv'de mc-Bay diye iki takımın maçını izliyorum bir yandan. Takımların isimlerini bile bilmiyorum ama Bay 2-1 önde Mc'ye karşı. Allah arttırsın.

Yorumlar

  1. Sevdim ben yazılarını ya,farklı bir tarzın var:)

    YanıtlaSil
  2. Benim de etrafimdaki yakin arkadaslarim biliyor bligum oldugunu :) okunmasini istedigim icin paylasiyorum burada yazilarimi hayatima biraz daha renk katiyor aslinda

    YanıtlaSil
  3. Akıllarına düştüğüm zaman aradıklarında veya görüştüğümüz zamanlarda (ki o da benim facebook açıkkendi) her muhabbette illaki bir geçerdi "yaa sen çok iyi yazardın ne oldu, hala yazıyor musun" falan feşmekan.

    Ben de "var ya blogum işte kaç yıldır, daha önce de söylemiştim, sen de okuduğunu, çok da beğendiğini söylemiştin" derdim.

    Sonra onlar da "aaa hadi ya öyle mi olmuştu ıdı vıdı" derlerdi.

    Gelecek görüşmeye kadar da (yine arayan ben olurdum zaten) arayan eden, açıp okuyan, iki yorum yazan, bir selam çizen olmazdı.

    Sonra hasbelkader bir karşılaştığımızda ta en başta yazdığım kısımdan başlayan dejavulardan girer, bu kısımdan çıkardık.

    Hayır zannedersin konuyu açan benim yada o yazdıklarımdan sınav yapacağım da zaman kazanıp erteletmeye çalışıyorlar :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..