Ivır Zıvır Part 27


Bunca işim varken gelip post giriyorsam, vay bana vaylar bana. Yarın 5 tane sınavım var, fakat ben hiç birine çalışamıyorum. Nedenini de bilmiyorum. Sanırım ateşim de çıktı. Hasta olup yataklara düşcem az kaldı.

Bu haftayı atlatırsam, çok iyi olacak benim için.

Bu günlerde başıma çok ilginç şeyler geliyor. Geçen gün yaşamadığım kadar büyük bir kaza yaşadım. Allah daha büyüklerini yaşatmasın ama gerçekten korktum. Trafik kazasıydı. Araçlar hasar gördü fakat elim ayağım boşaldı resmen. Az daha çok yüksekçe bir yerden uçuyorduk arabayla. Allah korudu.

Bu sabahta kaynar suyu üzerime döktüm. Kesim yaparken bacağımı kestim Öyle bir kestim ki anlamadan, kotum bile parçalandı. Neyse, tarz oldum. Türbanlı kıza bak, pantolonuna bak dediler muhtemelen. Siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz? Yo dostum yo.

İzlemek istediğim filmler de var aslında ama izleyemiyorum. Hemen söylüyorum: Gizli Pencere, Kimlik ve Chef. Hepsini merak ediyorum.

Bugün yaptığım tasarımlar beğenildi. Mutlu olmadım. Düzeltmem gereken yerler yüzünden tekrar uğraşmam gerek. Bir kez de "heh olmuş bu" densin. Ama nerdee?

Yemeden içmeden kesilip Kpss ye hazırlanmalıyım sanırım. Devlet işi tam benlik. Ya da oturup kitap yazmalıyım. Yazdığım kitapları okuduğunuzda para kazanmalıyım. Fikirlerimi satarsam özgür olur muyum ki?

Önceki yazılarımı okuyupta yorum yapmayanlara selam olsun.

Beni bugün gizli bir numara aradı. Yılların telefon kullanıcısıyım. Böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Yazılmaya değer bence. Çünkü sesimi dinledi ve uzunca bir süre kapamadı. Sen neden kapamadın diyorsunuz şimdi. Çünkü telefonum dondu.

Şu teknoloji benden çektiği kadar kimseden çekmemiştir, işte buna eminim.

Yorumlar

  1. Sınav haftasına burdan selam olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Yazı stili süpeeer devam böyle bence , sınava gelince geçersiin....

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun. Kazaya üzüldüm. Neyse ki size bi şey olmamış...
    Yalnız en çok yazdığım kitapları okuduğunuzda para kazanmalıyıma bayıldım! Harikasın! :)

    YanıtlaSil
  4. iyi iyi demek ki bir teknoloji özürlü ben değilmişim çok mutlandım bunu duyduğuma :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..