Eski Sevgililerinizden Bıktık!

Sosyal medya mecrasının çıkış noktasını bilmiyorum fakat şu an bulunduğu nokta hiç de hoş bir yer değil. Özellikle çok acılı eski sevgililer için ağlama duvarı resmen!

Kendisini deliler gibi seven kızı aldattıktan sonra ayrılan adam şimdilerde inanılmaz pişman. Yaptığı hatanın vermiş olduğu sonucunun karın ağrısını ise hep birlikte izliyoruz. Facebook'ta, Twitter'da attığı laflar bitmedi şimdilerde Swarm'da plan kısmına yazar oldu. Bildiğiniz paragraflar paylaşıyor. Kıza lafları düzüyor. Sonra yine pişman olup üzüldüğünü belirtiyor. Hemen ardından kıza olan aşkından bahsediyor.

Adamın dangalaklığını zaten aldatmasından anlayabilirsiniz. Fakat swarm'da görseniz, boğasınız gelir. Gel gör ki, app'a giriş yapamıyorum. Her plan da bildirim olarak geliyor. Mecburen okuyorum kendisini yani. Yoksa çoktan silip atmıştım. Ah silinip atılası. İşin kötü kısmı hem kızı hemde erkeği tanıyor olmam. bir zamanların en iyi dostları olması.

Neyse efenim. Eski sevgilileriniz hakkında atıp tutuyorsunuz ya, işte herkes bundan nefret ediyor.

Yorumlar

  1. allam ya, yazının altına baksana, öykü diyoooooo :) ne çocupu beyaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Twitter bir ara yaralı styleların yeriydi ben bile ondan girmiş olabilirim amma :))

    YanıtlaSil
  3. ayy yapma ya. nedir hikayen, anlat dinleyelim

    YanıtlaSil
  4. Hayır tamam terkettiniz de yenisi en ara, nasıl buluyorsunuz arkadaş ben onu anlamıyorum. Erkek veya kadın, hiç kimse hiç kimseyle sadece bir günde "ashhhqımmmmmm" moduna giremez, onunla o moddan çıktıktan hemen sonra daha kısa bir süre içinde de başkasıyla giremez yaaaa, giremez arkadaş, fizyolojik olarak imkansız bu!!!

    Onur, şeref, gurur, ahlak, hak getire zaten de.

    YanıtlaSil
  5. bana da imkansız geliyuor fakat biz normal olmuyoruz işte. insanlar çat diye aşık olup, çat diye soğuyor sonra yine çat diye aşık olıuyor. paradoksta yer bulamayanlara da yalnız deyip dışlıyorlar. ah şu kapitalist sistem ah

    YanıtlaSil
  6. Kapitalist değil olsa olsa seksist olur o :D Kapitalist olsa yine iyi, bastırırsın parayı yine bulursun, kırosundur ama para sendedir, bendedir veya işte her neyse :D

    Arkadaş bende para da var,yine olmuyor yine olmuyor yav, çıldırazzaaaam :)))

    YanıtlaSil
  7. kader-kısmet-mukadderat biraz mevzu. ne zamanki vazgeçersen işte o zaman bulur seni kısmetin. çıldırma :)

    YanıtlaSil
  8. bıktık efenim,bıktık

    YanıtlaSil
  9. Vazgeçtiğim zaman da eee sen amaçların için çalışmıyorsun ki, tabii olmaz diyonuz ama anacım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..