Ivır Zıvır Part 23

Bazen bazı insanlar sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Hele ki ay'ın konumu yengecin üzerindeyken. Efenim çok sinirliyim ve tüm sinirimi ayın durumuna bağlıyorum. Dokunsanız parçalıcam. Dokunsanız sinirden ağlıcam. Bunlar hep ay'dan. Ölsem de bitse.

İzlemem gereken filmlerin listesini yaptım. 2'dir izleyip yazmıyorum. Aşkolsun bana.

İzlediğim filmlerin de kritiklerini yazıcam bir ara, belki yarın yazarım. Kesinlikle yazarım. İşim bu. Sanırım "yazmak" fiili erkek olsaydı, hiç düşünmeden evlenirdim onunla. Sonra beraber sabahtan akşama kadar yazardık. 

Bir de peyniri çok seviyorum. Her türünü. Ne olsa yerim.

Bir de çikolatadan nefret ediyorum. Eski günlerimde aşıkken, şimdilerde nefret ediyor olmam benim aslında ne kadar da dengesiz olduğumun göstergesi. Düşünsene, krizlere girip çikolata yiyen insan, şimdilerde çikolata yedikten yarım saat sonra onu kusuyor. O derece nefret ediyor. Tadı da bir garip geliyor hani. Demek ki neymiş? Neyse ney.

Her 3 arkadaşımdan 2'si işsiz. İşsizlik başa bela. Depresyonları da öyle. Depresif insanları sevmeme sebebim ise, depresyonun bünyeme edindiği yer. Yani aynı kutuplar birbirini itiyor dostum. Yapacak bir şey yok. Mutlu insanlar görmek istiyorum etrafımda. Mutlu olur musunuz hemen? Yoksa ben sizi mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalışıp kendimi heder edicem.

Duman-Aman Aman şarkısı ile Yürek şarkısı bende kıyasıya rekabette. İkisini de çok seviyorum fakat hangisi daha çok bilemiyorum. Bu ikisini kendi içimde yarıştırma sebebimin mallığını düşünmekte size kalsın. (Burada yazar kesinlikle kendisine hakaret ediyor)

Erkekler kadınlara ilgi göstermiyor, ondan sonra terkedilince "kadın beni terketti" diye depresyonlara giriyor. Bir arkadaşım aradı az önce, erkek arkadaşını terkedeceğini söyledi. Akıl almak için aramış. Ne kadar doğru bir adres değil mi? "Bu konuda verecek aklım yok ama sen içinden geleni yap" dedim. Çünkü ilgisizlikten bunalmış ve ağlak bir kadın vardı karşımda. Ağlayan kadın da olsa, erkekte olsa hoşuma gitmiyor. Ağlatmayın birbirinizi.

Bugün Muhittin adında bir çizgi karakter yaptım. Sizleri de tanıştırayım. Kendisi üç boyutlu bir animasyon olacak. Yerim onu ben.

Hayat bize güzel di değil mi? Artık değil!

Yorumlar