Anlamsız.

Anlamsız yazıyorsanız, ne düşündüğünüzü anlayamamanızdan kaynaklanır. Neye kızdığınızı veya neye kırıldığınızı bilmezsiniz. Yalan mıdır canınızı sıkan yoksa yaşanılan abest durum mudur bilmezsiniz. İşte o an;


Küfretmek güzeldir bazen ama içinizden. Kafanızdaki karmaşıklıklara birer birer son verirken; uyumak en iyi çözümdür belki. Uyursanız geçer, uyanıksanız uyanmanız gereken bir şeyler daha gelir. 

Hatalara eklenen hataların yanı sıra, anlamsızlığın içeriğinde debelendiğin acının etkisiyle; lanet okur musun tüm küfürlere? Yoksa lanet okur musun seni küfre?

Yorumlar

  1. "sövgü" çok hoş bi konu; ve son derece gerekli!. ve; uzmanlık alanım!. yerinde sövmek öyle çok da kınanıp ayıplanacak, kötü bi fiil değil!. hele ki, her tür haksızlığın, zulmüm ayyuka çıktığı şu modern çağda?!.
    ümid nası ki fakirin ekmeği ise, gerçeği zâlimin hakısızın yüzüne, acık da bi söverek haykırmak, zulümden bunalmış mazlumun bi ruh yelpazesi, acık bi yürek serinliğidir..

    bide... "küfür"le, "sövgü"nün arasını kutuplar kadar ayırmak mı lazım?!. "hakikati örtme" eylemi olan "küfr" ile, gerçeği, biraz kaba, nahoş falan ama, lakin doğrudan, 'sövgü' yolu ile yüze haykırmak arasında sanki bayaa bi mesafe var, zannımca!.

    bi not: ama.. sanki... yarım mı yazı?!. sanki devem edecekmiş de, vakit yetmemiş gibi?!

    hoş kalın!.

    YanıtlaSil
  2. sanırım devam ettireceğim :)

    her yorumun ayrı bir yazı değerinde nezir, çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..