Ivır Zıvır Part 12

Skin -Faithfullness şarkısı ile olabildiğince duygusallaşıyorum. Bu derece manyağım. Youtube'de açılmış. İnanılmaz sevinç verici bir durum. Zira dinlediğim şarkılar bir elin 5 parmağını geçmiyor. Kimden şarkı istesem, yüzüme kapılar çat diye kapandı. Oturdum, youtube ye güvendim.

Spor yapmayı bıraktım. Bırakmak için geçerli sebeplerim var. Sebeplerimden nefret ediyorum. Her şeyden sıkılmaktan da. Yalnızca 10 günüm daha kaldı. Sonra her şey çok başka olacak inşallah.

Bugün ruyamda bembeyaz giyinmiş geziniyordum. Sonra ufacık bir çocuk gördüm. Çocuğa saldırmaya çalışan 2 adam vardı. Ben de çocuk zarar görmesin diye üzerine kapaklandım. Sonra birden gözlerimi açtım. Yerdeydim ve bembeyaz kıyafetlerim kan doluydu. "Çocuğa bir şey oldu mu?" diye ağlamaya başladım. O kadar ağır ağlıyordum ki, gerçekte de gözlerim yaş doldu. Sonra çocuğu gördüm, yanıma koşarak geldi, kanlı olmasına rağmen bana sımsıkı sarıldı. Sarılınca sırtımın acıdığını hissettim. "Sanırım vuruldum, hem de 3 kere" dedim. Gözlerimin kaybolduğunu hissettim ve öldüm. Sonra uyandım.

Sizin hiç güvendiğiniz dağlara karlar yağdı mı? Anlamını bilmem ama, benim yağdı. Güven duygumu falan hep kaybettim. Kaybettiğim bir sürü şeyin içinde kaybolup gitti. Oturup ağlasam,omuzum olur musun blog? Lana Del Rey dinleyelim o halde Summertime Sadness.

İnsan içindeki boşlukları neylerle doldurur? Sanırım tavsiyelere, gereksiz hareketlere, dağıılmaya, dağıtmaya, sabahlara kadar konuşmaya, akşamlara kadar ağlamaya, titremeye, dişlerimi sıkmaya ihtiyacım var. Benim benden çıkıp, başka bir yerlerde uyanmaya ihtiyacım var. Oralar her nereler ise İstanbul'dan çok ama çok uzak yerler olmalı. Aynı güne uyanmak istemediğim varlıklara karşı uyumalıyım.

Keşke var ile yok arasında bir yer olsa. Her şeyi bu kadar abartılı yaşamazdım böylece. Programlanmış gibiyim resmen. Ya çok olacak, ya da hiç.

Hayata bakış açım değişti son günlerde. Resmen Festinger'in belirttiği bilişsel uyumsuzluk abidesiyim. Festinger beni tanısaydı eğer, kuramını açıklamak için bana bakmanızın yeterli olacağını söyleyecekti. Uyumsuzluğumun getirdiği lanet duygudan ise nefret ediyorum. Şimdilerde, tüm duygulardan nefret ediyorum aslına bakarsanız. Keşke hepsi def'olup gitse içimden.

Yorumlar

  1. Ben içimde hiç o türden bi boşluk hissetmedim sanırım.

    Sana şarkılar önerebilirim ama tarzını hiç bilmiyorum bu yüzden öneremedim *.*

    YanıtlaSil
  2. ne olsa kabulümdür :) her şeyi dinlerim modundayım. arabesk fantezi olmasın da

    YanıtlaSil
  3. O halde benim de yeni keşfettiğim Vampire Weekend ve The Strokes diyeceğim. Bir de jazzradio.com :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..