Yer Keşfi:Marla Cafe!

Daha önce söylemiştim. Gittiğim ve beğendiğim mekanları anlatacağım. Anlatıyorum,o halde varım!

Marla Cafe'den bahsetmek istiyorum size. Cafe Kadıköy'de bulunuyor. Bulunması kolay olsun diyeMarla Cafe sitesi. Ayrıca sitelerinde menünün fiyatları da bulunuyor. İç dizaynı çok otantik olan yerin, hizmeti ise muhteşem. 

Ben kahvaltımı orada yaptım. Bilirsiniz en sevdiğim öğündür kendisi ve çoğunlukla dışarda kahvaltı yaparım. Bu yediğim en ideal kahvaltıydı. Kahvaltı tabağında yok,yoktu. Ayrıca menemen tabağının sunum şeklini görmeniz gerekiyor. Kadrajıma menemen tabağını alamadım fakat menüsü aynen fotoğraftaki gibiydi. Biz çok memnun kaldık. Siz de memnun kalmak istiyorsanız, gidin yiyin. Grupanya ve yakala.co fırsatları ile değerlendirebilirsiniz.

Tamamıyla reklam koktu bu yazı di mi? Yok efenim, reklam değil. Yalnızca mekanı çok beğendim. Giderseniz göreceksiniz, o masa üstü aksesuarlar çok tatlı. Hele şişelerin içindeki renkli su ve minik çiçeklerin bulunduğu aksesuara bittim. Hee bir de nane kokulu saksılar var. Sandalyeleri, masaları, duvar resimleri ile harikaydı. Kapının girişinde solda bulunan tasarımlar tam benlikti misal. Mutfağının ortalık yerde olması ise oldukça temiz iş yaptıklarının göstergesiydi. En ama en önemlisini söylemekten çekinmeyeceğim, kahvaltı tabağımdaki herşey sıcacıktı. Sigara böreğinden tutun da, yumurtalı ekmeğine kadar bulunan bir çok şeyin aynı anda aynı ısıyla önümüze sunulması, bana kalırsa büyük bir nimet. Hele ki masasına gelen soğuk yumurtalardan illallah eden ben için, sosislerin,hellim peynirinin, sucuğun, böreğin,ekmeğin,menemenin sıcacık gelmesi tek kelimeyle harikaydı. 

Ben mekanın kahvaltısına aşık oldum. Kadıköy'e olur da yolum düşürse, yemeklerini de deneyeceğime emin olabilirsiniz. Fakat kahvaltısı için, yolumu mutlaka oraya tekrar tekrar düşüreceğim. Tavsiyemdir, uyunuz ;)

Yorumlar

  1. Merhaba blogunuzu bir kaç hafta önce keşfettim :) takipteyim. Ben böyle böyle gezilip gidilip görülen yerlerin de tavsiyeleri güzel oluyor. O yüzden böyle yazılarınızın da devamını beklediğimi söylemeden edemeyeceğim. Lakin zannedersiniz ki bir çok blogger bunu yapıyor. Bence sizin bir ayrıcalığınız olmalı. Yapacaklarımı sakın yanlış anlamayın benim nacizane ricamdır sadece. Şöyle ki gerçeği söylemek gerekirse yazınızı okuduktan sonra işte istediğim bilgilere ulaştım diyemedim malesef. Demek istediğim zannedersem tesettürlü de bir bayansınız umarım yanlış anlamamışımdır. (yanlış anlaşılmasın ben değilim ama yine de bu konulara dikkat ederim sadece tesettürlü olmanız bi nebze benim size kanımın kaynamasında yardımcı oldu yoksa ayrıca illa da aa tesettürlüymüş bir sempati besleyeyim bakayım demedim) mesela gittiğiniz mekanda helal kesim et mi kullanılıyor içki satılıyor mu ya da mescidi var mı vs vs.. Eğer bir sonraki yazılarınızda kimse önem vermese de benim ricam olarak bunları da belirtirseniz çok memnun kalırım. Böylece gittiğiniz yerleri güvenle referans olarak kullanabilirim. Sağlıcakla kalın. :)

    YanıtlaSil
  2. Yalnız telefondan yazıyorum ne çok yazım hatası olmuş uyuz oldum :@ inşallah yazım yanlışlarına rağmen isteğimi dile getirebilmişimdir

    YanıtlaSil
  3. Merhaba inanç, öncelikle gözünü seveyim yazım yanlışlarına takılma. O "de" ayrı yazılır bi kerem cümlelerini kuran insanların hepsini dövesim var zira. :) Evet, tesettürlüyüm ve hiç o açıdan bakmamıştım. Bundan sonra buna elbette önem gösteririm. Fakat açıkça belirtmeliyim ki, dışarda et yememeye çalışan bir insanım. Genellikle kahvaltı yapar, sosisi de tüketmem. Fakat madem böyle bir mevzu söz konusu, elbette soruştururum. :) Öneriniz için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha :) cevabın için teşekkürler. Başkasının yaptığı yazım yanlışlarına takılmam da kendim yaparsam uyuz oluyorum. Benim derdim kendimle. :)

      Sil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..