Yaz Kızım!

Yaz Kızım Mücella!

Havaların soğukluğundan dem vur. Bu puslu havalarda ne kadar canının sıkıldığını anlat. Kimseyle konuşmayıp, kimseyle görüşmediğini de söyle. Her sabah ağlamaklı uyandığını, her akşam için buruk uyuduğunu anlat. Aslında uyur gibi yaptığını da ekle. Çünkü herşey herkesin herşeyinin aynısı.

Sıkıldığın her şeyden bahset mesela. Metrobüsten, trafikten, kalabalıktan, insanlardan, etkileşimlerden.. En çok da etkileşimlerden sıkıldığını anlat. Kimseye dokunmadan, kimseyle konuşmadan, kimseyi etkilemeden geçirebileceğin günleri düşün ve hemen sonra yalnızlıktan kork! Korktuğun yolları anlat. Karanlığı anlat misal. Geçtiğin karanlık sokaklarda korktuğun gölgenden bahset. Böcekleri anlat onlara. Hayalinde gördüğün ve asla var olmayan, var olmasını düşündüğün an bile korktuğun o böceklerden bahset. 

Terkedilme korkunun dibine vurduğundan hep ilk terkeden olduğunu söyle. Terkedilmektense terkedeyim diye terk ettiğin onlarca yerden aldığın sıkıntıları da ekle. Nefretini kazanan insanların artık umrunda olmadığını da anlat. En çok da insanları umursamadığını söyle. Çünkü en çok umursamadığın zaman sen sen oluyorsun! Çünkü en çok..

En çok'larda yaşadığın her şeyi yaz Mücella. Asla doyuma ulaşmadığın şu dünyadaki yalancı gülümsemelerinden bahset. Sonra bir duraksa. Eğer bu durak-sa, duruyorum.!

Twitter'da "yaz kızım" diyen Büşra Berber'e ithafen yazdım bunu. Ona anlattım biraz. 

Sizlerde bana soru sormak istiyorsanız: http://ask.fm/bsrabayramm

Beni twitter da takip etmek istiyorsanız: https://twitter.com/bsrabayram

Beni google +'da takip etmek istiyorsanız: https://plus.google.com/u/0/+BüşraBayram

Bana mail yoluyla ulaşmak istiyorsanız: hayalmeyal.buschra@gmail.com

Yorumlar

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..