Planlar.. Planlar..

Bir sürü plan yapıyoruz ya hani hayatta? Hani şu sonu başı belli olan fakat ortalarında neleri yaptığımız belli olmadığı hayatta? Hani her yaptığımız planın kusursuzca devam edeceğini sanıyoruz ya, heh işte öyle olmuyor be güzelim. Hiç biri öyle olmuyor.

Planlarımı saygıyla sunuyorum. Önümüzdeki iki hafta bana dokunmayan bin yaşasın dedim tüm tanıdıklarıma. Sınavlarım var dokunmayın lütfen dedim fakat yalnızlıktan da bıktım sanki. Harbiden o kadar yalnızlık çekiyorum  ki, geçenlerde bilgisayarımla konuştuğumu fark ettim. Tasarımımın hatasını onda buldum falan. Ne acı..

iki hafta sonrasına hemen bir plan yaptım. Abim bilindiği üzere asker. Osmaniye de lojmanda kalıyor. Her gün "gel buraya takılalım" diyor ya hani. Heh işte. Oraya gideceğim. Oradan Adana ve Şanlıurfa'ya da ziyaretlerde bulunduktan hemen sonra memleketim olan Trabzon'a geçeceğim. Malumunuz büyükbabam ölmüştü. Babaanneme bu kadar yalnızlık yeter deyip kolundan tutup İstanbul'a döneceğim. Sanırım önümüzdeki 1 ay yoğun geçecek. Geçsin bi zahmet. Yoksa ben kaçamıyorum. Yoksa ben hazmedemiyorum. Yoksa ben. Beni boşverin, sizden n'aber?!

Yorumlar

  1. başınız sağolsun.. yoğunluk bazen iyi geliyor unutturuyor her şeyi.

    YanıtlaSil
  2. çok uzun boylu planlar yapma
    alıp kaçırıcam seni buralardan ...

    YanıtlaSil
  3. Tesekkur ederim Mia'm :)

    @adsiz nereye kacircan? Yer onemli.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..