Seviyorsan git söyle bence!


Seven insanların sevgilerini dile getirememeleri kadar can sıkıcı bir durum daha var mıdır şu iki günlük dünya da? Yoktur! Emin ol yoktur? Dedik ya, 2 günlük dünya.. Söylemek için neyi bekliyorsun?!

Son günlerde inanılmaz "Seviyorsan git söyle bence" cümlelerini ettim ki, artık gına geldi. Fakat kızlar gidip söylemesin. Sonra ilerde "Sen peşime düşmüştün, sen arkamdan az koşmamıştın hani, kaç takla attın sayamadım" tarzında saçma şakalara maruz kalabilirsiniz. Eğer gururlu bir hatunsanız *ki öyle olmalısınız* yapmayın bunu!

Kadın kısmısı sevgisini içine atmalı. Erkek adım atmadıkça söylememeli. İster buna gurur deyin, isterseniz başka bi'şey. Fakat kadının gidip adama "Ya ben seni seviyorum, aşığım, ölüyorum senin için" demesi ne kadar büyük bir bayağılıksa, erkeğin aynı cümleleri sarf etmesi o kadar güzeldir, çekicidir, duygusaldır.

Eli ayağı düzgün bir adamsan (-ki bu karşındaki kıza bağlı, yani kızın hedef kitlesine uygunluk gösteriyorsan) ufak ilgilerle kız kısmının gönlünü alırsın. Eğer ilginde aşırıya kaçarsan, o kızla evlenebilirsin bile. Fakat ilgisiz, alakasız, "seviyorum" demeye bile çekingen bir yapın varsa; özür dilerim "You're loser". 

"Loser" kelimesinin bence Türkçe'de karşılığı yok. Fakat en yakın anlamında kullanıyorum "Ezik"sin gülüm. Geçmiş olsun.

Mevzuyu nereye bağlayacaktık? Eğer bir hatunu seviyorsanız gidin söyleyin. Harbi harbi, içinizden geçen tüm cümlelerle gözlerinin içine bakarak söylerseniz; kaybedeceğiniz hiç bi'şeyiniz olmaz. Söylemezseniz söylemediğiniz kelimeler için pişman olursunuz. Söyleyip ters etki alırsınız ilk zamanlar acıtır fakat az zaman geçince arkadaşlarınızla dalga geçeceğiniz bir konunuz olur -ki kendinizle dalga geçmeniz hep daha çekici olmuştur.

Kızlar! Eğer bir erkeği seviyorsanız; ağır abla olun. Öyle hafif hareketlerde bulunmayın. Zira arkanızdan "Beni kandırdı bacaksız" şeklinde cümleler bile duyuyoruz ki hem cinsiniz olarak ben utanıyorum.

Eee kimi seviyosunuz şimdi? Hala duruyo musunuz? Ohhoo.

Yorumlar

  1. mükemmel olabilecek pek çok birliktelik "iletişim" özürlülüğü nedeniyle başlamadan bitiyor..
    biri ilk adımı atsa bile ötekinin yanlış cevabı bitirebiliyor.

    bitsin de... platonik aşk yaşayanlar daha masum oluyor, daha masum kalıyor..

    YanıtlaSil
  2. Bu aralar o kadar çok yerde karşıma çıkıyor ki bu "üç günlük dünya, seviyorsan git söyle" söylevi, sanırım küresel çapta sevdiğini söyleme organizasyonu, anma günü falan var.

    Artık burada da görünce tamamen ikna oldum, yok arkadaş herkes bu kadar ısrar ettiğine göre kesin bir nane var bunun altında, ölsem söylemem artık, huylandım bir kere :D :D

    YanıtlaSil
  3. sevmenin kadını erkeği olmadığına göre seven gidip konuşabilmeli ve bunun da erkeği kadını olmaz. artık kim neresinden uydurmuşsa, kadın kısmı söylemez erkek ilanı aşk eder anlayışı sürüp gidiyor. hayır efendim kadın da söyleyebilmeli. eğer kadın söyledi diye erkeğin bi tarafları kalkıyor ve bu kadına yol su elektrik olarak dönüyorsa bu erkeğin öküzlüğü. her erkekte böyle olacak diye bi şey yok.

    p.s: benim böyle bir kuyruk acım yok, kamuoyuna duyurulur.

    YanıtlaSil
  4. @Yılmaz, bence platoniklerin zamanı geçti artık teknoloji devrindeyiz :) seviyorsan git söyle

    @syrano, git söyle! bak bir kez daha söylüyorum :D

    @Adsız, çok teşekkür ederim yorumun için. Ben hiç söyleyemem diye belki de benim bir kuyruk acım vardır diye düşündüm şimdi sayende :)

    YanıtlaSil
  5. @Yılmaz, bence platoniklerin zamanı geçti artık teknoloji devrindeyiz :) seviyorsan git söyle

    @syrano, git söyle! bak bir kez daha söylüyorum :D

    @Adsız, çok teşekkür ederim yorumun için. Ben hiç söyleyemem diye belki de benim bir kuyruk acım vardır diye düşündüm şimdi sayende :)

    YanıtlaSil
  6. Ben söyledim :( Şuan mutlu mutlu gidiyor ama arada dediğin gibi kandırdın beni sözleri geçiyor. Gururlu ve çekingen bir insanım ama sevgim çok ağır bastı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..