This is the end! (Buraya Kadar!)


Yakın zamanda vizyona girecek olan ve aynı hızla vizyondan kaldırılmasını dilediğim filmden bahsetmek istiyorum.İzlemez olaydık! O filmi izlediğimize bin pişman olduk. Aman deyim, izlemeyin!

Film kıyamet koparken eve tıkılı kalan arkadaşları konu alıyor. Müstehcen sahnesi yok fakat bir sürü müstehcen dialogu var. Komedi türünde piyasaya sürülecek olan film, bizim deyimimizle tariz sanatı üzerine kurulmuş. Bir sürü konuda bir sürü insanın komedi ile karışık iğnelendiğini görüyorsunuz filmde fakat çok itici bir dille. Erkekler için utanç verici bir sürü sahne de söz konusu. Komedi olduğunu düşünerek; güleriz, eğleniriz diye gideceğiniz bu filmden hayal kırıklığı ile çıkacağınız için gitmeyin!

Tek iyi yanı yok muydu filmin diyeceksiniz şimdi. Çekim kalitesi ve oyuncuların oyunculukları süperdi. Fakat yalnızca o kadar. Yüksek bütçesine değmeyecek bir yapımla tabiri caizse canım parayı tuvaletin deliğine atıp sifonu çekmişler gibi. 

Şeytan filmi ile de bir sahnede dalga geçen film, kimlere ve neden atıfta bulunmak istemiş ve bu kadar çok gözümüze sokmuş anlam veremedim. Başka filmlerin de kokusunu yer yer alacağınız filmde "Korkunç bir film" serisine benzeme bile hissettim açıkçası fakat çok büyük bir korku filmi severi olarak hiç ilgimi çekmedi. Lise çocuklarının ellerinde kameraları ile, saçma bir senaryo üzerine, dalgasına çektikleri bir filmi andıran bu filme puanım 10 üzerinden 1 bile değil. Bana güvenin, seansının gösterildiği sinemanın kapısının önünden bile geçmeyin.

Yorumlar

  1. başlığı okuyunca bir an blogu kapatıyorsun zannettim :/

    YanıtlaSil
  2. :) şimdi ben de öyle zannettim :))

    YanıtlaSil
  3. "Yakın zamanda vizyona girecek olan ve aynı hızla vizyondan kaldırılmasını dilediğim filmden bahsetmek istiyorum.İzlemez olaydık!" Şu kısım bu yazı için bence can damarı :) Onu gördüm heyecanla başladım yazıya, bir de baktım bitmiş. Teşekkürler öneri için :)

    YanıtlaSil
  4. önerini kesinlikle dikkate alacağım.az buçuk zamanım var onu da saçma slak filmlere harcamayayım bari

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim :) Mutlu oldum ki :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..