Yalancı!



Herşey yalan, herkes sahtekar!


Son günlerde böyle düşünüyor olmam kesinlikle beni güvensiz yapmasın. Aksine daha da bir güvenesim var insanoğluna. Lütfen, beni şaşırtın! Bana yalan söylemeyerek yapın bunu. Ya da cennetinizden başlayan yolculuğunuzu cehenneminize çevirin! Cehennem ol!


Yalanların farkına varmak, ne acı. Aslında arkandan dönse bir kaç dolap, umursamaz olursun. Fakat o yalanın ucunu bulunca? Ah bulunca.. İnsan lanet ediyor işte o an sevgiye, duyguya ve diğerlerine. Nefret ediyorsun.! Kimseyi sevmiyorsun. Sevme kimseyi! Acımasın canın.


Sahtekar gülüşler tanıdım çokça. O kadar sahteydiler ki, bakmaya doyamazsın. Tek başıma yaşıyorum her şeyi. Mutluluklarım bile anlamsız bu yüzden. Sanki mutluluk bile paylaşınca güzel. Herkesi tersliyorum. Herkese sert davranıyorum. Bir kabuğun içinde yaşıyorum iki soluk hayatımı. Nefes almak, alıpta vermemenin güzelliğindeyim.


Güzel? Hiç bir şeyin güzelliğinden ahkam kesemem. Dedim ya, koskocaman yalanların içindeyim. Koskocaman sahtekarların pençesindeyim. Sapasardı yalanlar dört bir yanımı. Ve sonra..


Daha sonrası yok. Güvendiğim dağlara kar yağdı işte. Ve ben güvensiz oldum. İnanmıyorum ki artık. Hiç kimseye inanmıyorum. Neden biliyor musun? Çünkü sen! Sen bugün varsın, yarın yoksun.! Yarın varsan da bugün yoksun. Aslında asla yoksun. Hiç olmadın ki. Hiç olamazsın ki.. Yalancı! O kadar yalancı ki! 



Yorumlar

  1. Artık hepimiz böyle düşünüyoruz. Ama an geliyor ki, o sert kabuğunla beraber yaşamaya alışmışken, küçücük bir samimiyet, minicik bir dürüstlük seni böyle düşündüğün için utandırmaya yetiyor.
    Bazen ama...

    YanıtlaSil
  2. İşte onun olması çok zor :/

    YanıtlaSil
  3. Artık yalanlar o kadar hayatımızın ortasındaki yavaş yavaş onlarla yaşamayı öğreniyoruz.Öğrenirken de yalanları yaşamaya başlıyoruz.
    En güvendiklerimiz en az yalan söyleyenler oluyor zamanla..

    Birilerine de güvenmek lazım sonuçta güvenmeden nasıl yaşanır ki?

    YanıtlaSil
  4. @tersimpiçtir, kesinlikle öyle ama işte gel bir de bana sor :/

    YanıtlaSil
  5. Umudu kaybetmemek lazım...Hele dünya bile umutla yoğrulmuşken...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..