Depresif yazmanın vakti gelmişti!





Kalemimin kağıdımın elimden alındığını görüyorum. Sonra uyanıyorum hayır klavyem elimdeymiş. o.O Başarısızlığımla gurur duyuyorum. Hiç kimse kusura bakmasın. Başaramıyorum..


Kimsenin anlayamadığı yazılar yazasım geliyor. Çünkü ben de anlayamıyorum. Okuyorum, anlam veremiyorum. Bakıyorum, anlamıyorum. Yazıyorum, okumuyorum.. Nerdeyim, ne yapıyorum? Önümde bir sürü şey varken yapmam gereken; ben en önemlisini seçiyorum "hiçbirşey". 


Hiçkimseyle takıldığım kadar güzel kimseyle takılmıyorum. Biz başkayız. Biz farklıyız. O hiçkimse, ben birisiyim. Üzülüyorum, ağlamak istiyorum.. Ondan sonra hiç kimse herkes olsa diyorum. Herkesten biraz alıyorum ondan. Herkeslere benzeyen hiç. Hiçe benzeyen herkes. O üçüncü halin imkansızlığı, o başka. 


Derken hayat çarpıyo adamı beyninden. Farklı bir durum. Enteresan yollara savruluyorsun. Başka bir sabahta uyanıyorsun. Başka insan var yanında. Başla.. Hadi başla! Ayağa kalk ve başla!


Hayatına tekrar başlıyorsun, yeni, yine ve yeniden. Hayır bu kez farklı diyorsun ama olmuyor işte. O herkesteki hiç buluyor seni. Bak yine hiç oldun. Hiçsin işte. Bitti, buraya kadarmış. Sorsana ne oldu diye? Hiç!

Yorumlar

  1. otobas camında mı çektin :) Valla nerde olsa tanırım deniz'imi.

    uykudan uyandığın iyi olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. bi an için kendi blog'umda sandım kendimi. iyi kal..

    YanıtlaSil
  3. ben hiç kalım tabe :( ayrıca ewet otobas camı :)

    YanıtlaSil
  4. Yapman gerekeni söyleyim: İnternetten uzaklaşıp biraz kendini dinlemek. Yazıyı okurken bir zamanlar yazdığım şu yazı geldi aklıma: http://farukozcan.blogspot.com/2010/12/bilincaltmn-paradoksal-ifadesi.html

    YanıtlaSil
  5. Başlangıçlar gereklidir bazen. Biten her şey yeni başlangıçlar olsun diye biterler. O yeni başlangıçlar da bir gün biteceklerini bilmelerine rağmen hiç bitmeyecekmiş gibi coşkuyla başlarlar. Sonunda hepsinin olacağı tek şey.. Hiçliktir...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. bu kadar depresif olma kuzucum ya, hayat herşeye rağmen çoook güzel:) bunların hepsi boşluktan oluyo sen ne dersen de alamadın bi makina da çıkamadın fotoğraf çekmelere:)

    YanıtlaSil
  7. Faruk, güzelmiş ya :)

    volkan çok teşekkür ederim. Hem fikiriz ilk kez sanırım ^^

    iluga ohoo makinem eskidi, yenisini alcam nerdeyse. o.O

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..