Ciğeriniz Düşsün!

Son günlerde izlediğim en anlamlı videolardan bir tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Sanırım en güzel cümlesi de şu olmalı:

"Tek istediği huzurlu sakin bir yaşam olan süt gibi insanları, Amerikan aksiyon filminden fırlamış birer demir yumruğa çevirdiniz anasını satayım.
İYİ DE YAPTINIZ.
Az daha birbirimize Türk, Kürt, Alevi, Gezici, Yandaş gibi isimler takmaya başlamıştık ki hepimizi bir kazana yeniden koydunuz: (#millet)"

Bence okuyun çünkü HEPİMİZ BİZİZ!


Yorumlar

  1. Hande Yener'le Demet Akalın mevzusunu çözemedim, aralarında bi' husumet mi olmuş ki...Didem'le Aycan şuan iyiler ama, ayrıca Didem Malatyalı, toprağım yaani, gerçi kendisinden yedi' sekiz yaş küçük birisine amiyâne tabirle iş oldu, iyi yapmadı ama, keşke yaşı yaşına birisine iş olsaydı, erkekten yaşça büyük hanımlar bu tür ilişkilerde 'ablanizm' gibi oluyorlar, erkek yaşça hep büyük olmalı ki ilişki sağlıklı olsun...(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hande yener ile demet akalın kavgalıydı televizyon izlediğim zamanlarda. didem ile aycan ı tanımıyorum ama erkeğin küçük olması berekettir derler. bana kalırsa en az 5 yaş büyük olmalı. erkekler çok çocuk çünkü. hep çocuk.

      Sil
  2. Çok çok çok güzeldi. Diken diken oldum gerçekten. İyiki paylaştın.. İyiki izlemişim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..