Günlük-9


bugünlerde olabildiğince üzgünüm sayın okuyucu. sebebini bilmiyorum, sanırım işsizlik olabilir. işe yaradığım günleri hatırlayıp özlüyor da olabilirim. neyse efendim, bu günlerde iş arıyorum delice.. işin ilginci bulamıyorum. :(

ne mi yapıyorum. bir web sitesi ile uğraşıyorum. o bitince babama da yapacağım bir tane. 

çılgınlar gibi oyun oynuyorum..

en ama en önemlisini söylüyorum, yazamıyorum!

fakat çok güzel okuyorum. uzun zamandır okumak istediğim tutunamayanlar ı okuyorum. aynı sırada yine uzun zamandır okumak istediğim yaban'ı bitirdim. Ve tabii ki yanı sıra kramazov kardeşler i okuyorum. bu günlerde hep okumak isteyip, çok bilindik romanlar diye uzak durduğum yerlere yaklaşıyorum. hadi bakalım hayırlısı.

Yorumlar

  1. İşe yaramamak daha güzel bence, sadece şu para denilen ne menem şey için yapılan onca sıkıcı şey, keşke sindirim sistemimiz olmasa idi, melekler gibi yemeden içmeden yaşasa idik, rekabetten nefret ediyorum...(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı durumdayım. bu da iş bulmamı engelleyen etkenlerin en önemlisi sanırım. ha bu arada tasarımı da değiştirdim.

      Sil
  2. Mobil uygulamadan tasarımın değiştiği durumu pek dikkat çekmiyor Hoca'M amma millet nerede muamması dikkat çekmekte, yarıyıl tatilini uzattı mı Enstitü yoksa, kimsenin sesi çıkmıyor şu sıralar bu mekânda...o_O

    YanıtlaSil
  3. Her şey siz daha rahat kafa ile kitap okuyun diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook teşekkür ederim :) bu pozitif yorum iyti geldi :)

      Sil
  4. Öyle haklısınız ki, iş aramakbaşka yıpratıyor insanı. Bu aralar ben de pek yazamıyorum, yazdıklarımda içime sinmiyor. Ama kitap okumanız ne güzel. Bende "Tutunmayanlar"ı bir okusam artık. Sevgiler, sağlıcakla kalın...:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..