Ivır Zıvır Part 61

Bu hikaye olayı gerçekten çok ilginçmiş. Bir sürü hikaye var elimde :) Hangisini ilk paylaşacağımı bilemiyorum. Bazılarını okuyunca, gerçekten yaşanmış mı bunlar diyorum.. Ve gerçekten şok oluyorum. Sizlerle de yavaş yavaş paylaşacağım. Fakat sadece hikaye paylaşımı olmasın diye, gecenin bu saatinde bu ıvır zıvırı yayınlıyorum :)

Bildiğiniz üzere kar İstanbul'u teslim aldı. Umarım tüm pislikleri silip süpürür. Biz de nasibimizi aldık tabii kar dan. a kişisi beni yuvarlayıp durdu, ağzıma burnuma kar atıp durdu. Ben pek kar sevmeyen bir yapıya sahip olduğumdan, sadece kayma işini sevdim. Yoksa kar a ayak bile basasım olmuyor genelde. Hatta uykumu getiriyor, yoruyor beni kar. Sizleri yormuyor mu gerçekten?

Fakat İstanbul bembeyazken başka güzel. Hani bu da yadsınamaz bir gerçek.

Gerçek olan bir şey var ki, o da oyun oynamanın çok zevkli olduğu.. Benim kadar oyunkolik bir kız daha var mı diye araştırdığımda bundan para kazananları gördüm, şok oldum. Biz hala tasarım bıdı bıdısı yapalım..

Bu arada önceki yazıdaki tasarım bana ait. Can sıkıntısından yaptım. Bundan sonraki hikayelerde yine yapacağım sanırım. Nedense başkalarının işlerini yaparken daha çok özen gösteriyorum.

Bu fotoğrafı da a kişisi çekti. Ben eskisi gibi fotoğraf çekemiyorum.. Daha doğrusu telefonla fotoğraf çekemiyorum. Elimle lensine ışığına müdahale edemediğim sürece hiç bir şey çekesim gelmiyor. Sonra tek gözle bakacağım vizörden. Öyle ortalık yerde her yerini görmeyeceğim fotoğrafın. Odaklayacağım noktayı seçeceğim ve basacağım denklanşöre. Sonra pat! işte benim fotoğrafım o olmalı. Fakat makinem annemin evinde olduğundan hiç bişey çekmedim bu sene. uzun zaman oldu ha?

denebunu kutusu geldi bana bu ay. denedim her şeylerini. her birisi harika ürünlerdi. özellikle eti puf un karamellisi. karamelli dedim de aklıma geldi; cafe latte karamelli çıkmış, onu da deneyin süper. Bepanthol el kremi ise facia. hiç de anlattıkları gibi değil, elim çatur çutur.

başka ne ürün kaldı size bahsetmediğim şöyle ayak üstü. hmm, nivea nın eski kremleri varya hani mavi metal kutuda. ondan aldım. yoğun kremi özlemişim resmen. evet nemlendirici krem sorunum var, varsa kullandığınız ve gerçekten memnun kaldığınız bir ürün lütfen önermekten çekinmeyin.

bir de son olarak reis marka patlamış mısır almayın! gerçekten lezzetli değiller. bim den aldığım ve markasını hatırlayamadığım patlamış mısır daha harika oluyor. hemde fiyatı çok uygun. patlamış mısır derken hani evde patlattığınız, patlamaya hazır mısır.

çikolata orucuna da girdim. bu günlerde yine eskiye dönüp durmadan çikolata yediğimden olacak, çıldırıyorum yemediğim zamanlarda. neyse bugün puding yaptım kakoolu yedim, umarım orucum bozulmamıştır.

kendinize dikkat edin, kar lastiği olmadan dışarı çıkmayın. hatta raylı sistemler ve metrobüs ile yolculuk edin. sıkı giyinin. En önemlisi: kafayı üşütmeyin!

Yorumlar

  1. Bende cin mısırımı bim'den tedarik ediyorum, patlattığımda çok az firem var, birde eti puf...Hakikaten harika birşey, etipuf büyük bi' buluş bence, icaât yani, dokunmatik telefon, sıfır rakamı, tekerlek ve ateşle aynı kategoride değerlendiriyorum etipuf'u...

    Birde artık yaz gelsin lütfen, bu kadar kış&kar yeter.

    Fotoğraf sanatsal bakımdan pek iyi değil, a kişisinin yönlendirilmesi lazım, mesela yanında fotoğraf konusunda başarılı bi' eğitmen var iken diyorum...(:

    Bir önceki post'taki tasarım iyi ama, sadece seçilen öğeler hikayeyle tam örtüşmüyor gibi gibi Hoca'M...Mesela öğeler içerisine cinsel tercih imgeleride kullanılabilirdi, hani şu çocuk emziği veya tek taş yüzük şeklindeki erkek, kadın işaretleri gibi...(:

    YanıtlaSil
  2. krem olarak neutrugena böğürtlenli, arko nem gliserinli el kremi, cire aseptine sarı teneke kutuda olanları önerebilirim :))

    YanıtlaSil
  3. Telefonların kamera özelliği, müzik player özelliği vs. bana çok mantıklı gelmiyor zaten. Her cihazın bir işi olursa o işi daha profesyonel olarak yapabilir diye düşünüyorum.
    Kaleminize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  4. Şimdi üşenemsem gidip mısır patlatırdım ama gözlerim kapanıyor,tavuk gibi erkenden uyuma modundayım.

    Arada ben de çikolata orucuna giriyorum. Ama tabi Belçika 'dan çikolaya aldım bilmem nereden tobleron getirdim diyen bir kocam olunca bu iş bayağı zor oluyor. Kolum kadar çikolata paketi bitmiyor da. Of of..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..