Ben Döndüm!


Merhaba sevgili okuyucum, biliyorum bir kaç gündür yoktum buralarda. Yazmayı inanılmaz özledim, tabii okumayı da :) En kısa zamanda sizlerin de bloglarını tek tek okuyacağım. Yokluğumda bize katılan yeni blogger'lar ile de tanışacağım..

Gelelim, nerelerdeydim ben? Efenim geziyordum. Artvin, Rize ve Trabzon üçlüsünü iliklerimize kadar yaşadık. Allah'ım ne harika yerler. Henüz heyecanımı kaybetmeden, konuyla alakalı yazı ve fotoğraflar paylaşacağım. Zira kaçırmamanız gereken yerler buralar. Gerek insanıyla, gerek doğasıyla ve gerekse deniziyle. Kalpli göz smileyim olsa da buraları doldursam onunla. Hayır, kesinlikle memleketim olduğundan söylemiyorum ama; insana mutluluk enjekte ettiği kesin.

Arada gidin nefes alın derim ben. Durun yarın yazacağım yazılarımı. 

Yorumlar

  1. Evet, bende özlemişim enstitümü Hoca'M, hâlâ çok iyi yazmaktasınız ve burası hâlâ Doğu Karadeniz kadar nefes açıcı...teşekkürler...(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben de geçen gün aklıma geldi dedim bi disturbed vardı, noldu :)) neyse, hoşgeldin madem. bi yazının sonunda da naptın falan anlatırsın artık diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. Hoşbuldum...(: Naptım dersem bu zaman aralığında sadece yaşam mücadelesi ve Bob Dylan'ın nobeline şaşırdım...Hayattan sıkıldım ve Enstitü'ye döndüm, güzel bir yer burası ve buranın müdiresi farkı ile akıcı, birbirine uyumlu, ahenkli ve tutarlı yazılarını okumayı özlemişim...(:

    YanıtlaSil
  3. Trabzonu gezmene sevindim bir Trabzonlu olarak beğenmene ayrı sevindim çok güzel yerler dimi ya :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..