Mekan Keşfi: Mekan-Acıbadem

mekan tanıtımı yaparken mekanın isminin mekan olması sorunsalı ile karşılaşmanın haklı sevinci içindeyim. mekanımızın ismi: mekan.

mekan'ın acıbadem şubesindeydim bugün. bir de ortaköy de varmış. gerçekten çok merak ettim ortaköydeki mekanı. çünkü deniz manzaralı fotoğrafları vardı. sanırım bir daha oraya gideceğim. ha yanlış anlamayın, acıbadem'in gayet güzeldi servisi, sunumu ve garsonların yaklaşımı.

bayramın 1. günü el öpmeye ev bulamadığımızdan olacak ki; kahvaltımızı dışarıda yapalım dedik. yıllardır bayram kutluyorum hiç bu kadar boş bir bayramım olmamıştı. bayram dediğin gün, birilerine gidilir, birileri gelirdi. gidecek kapı bulamayınca mekanda aldık soluğu.

grupanya'dan aldığım kupon ile gittik. tavsiye ederim, yeni yerler keşfetmek için ideal bir yol. hem ucuza yiyorsunuz, hem de hiç bilmediğiniz yerleri keşfediyorsunuz. he ben riske girmem derseniz; beni izlemeye devam edin: ben size önereceğim. buraya gidin mesela. çünkü muhteşem bir kahvaltı ile karşıladılar bizi. gördüğünüz üzere güveç ve odun üzerinde servis vardı. zaten servis beni mest etmeye yetti fakat gelin görün ki öyle boş bir görüntü de değildi. yani tabağa sos ile harf çizilenlerden değil. gayet kaliteli bir içerik, güzel malzeme.

peynirler harikaydı bir kere. sosisler,sucuklar ve yumurtalar. yumurtalı ekmekler. oruç olduğum günler boyunca burnumda tüten gözlemeye ne demeli? ah o menemen yok mu. ha bir de alabildiğine çay. fotoğraf çektim, mekanı da masayı da. hani size fikir olsun diye. garsonlar da cana çok yakın. aslında pastane gibi bir yer fakat kahvaltısı bir harika. levrek felan de yiyebilirsiniz ama ben balık yemediğimden bilmiyorum tadını. kahvaltıdan memnun kalacağınıza eminim. hadi görüşürüz dostlar. grupanya fırsatı kaçmadan deneyin. 

Yorumlar

  1. Acıbadem'de genelde Kukis'e giderim kahvaltıya. (Yani üç kere gittim sanırım, hahaha) Buraya da bakayım :) İyi bayramlar:)

    YanıtlaSil
  2. Grupanya Canım feda sana :))))) Diyatteyim bir mukabele bir ara daha detaylı bakarım olmadı :) hahahahahahaha Yememem lazım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..