Öylesine

Bu yazıyı öylesine yazıyorum. Okur musunuz bilmiyorum.. Bu günler o kadar sıkıcı ve bunaltıcı geçiyor ki; anlatamam.. Hayata dair bir amacım kalmamış gibi. Belli bir hedefim yok.. Kim ne derse o olur diyorum ama son günlerde konuşulan bir şey de yok..

Tatile ihtiyacım var ama tatile nereye gideceğimi bile bilmiyorum. Aslında ne istediğimi de bilmiyorum. Hayattaki en zor şeylerden biriyle karşılaştım sanırım: karmaşa.. 

Bana tatil önerin, mekan önerin, şarkı önerin, yemek önerin.. Gideyim buralardan.

Yorumlar

  1. Aaa niye okumayayım okurum elbet.. Şimdi üşenmeyeceksen makarna tavsiye ederim... Hemmen şostakoviç açlıyorrr https://m.youtube.com/watch?v=ZYhZVqODYsI veee Tiflis'e bi uçak bileti ayarlıyorsun.. Bunu beğenmediysen söyle alternatif çok.

    YanıtlaSil
  2. Yaa Tiflis çok uzak ama :/ aslında Trabzon'u da görmüş olurdum, iyi olurdu ama alternatifler dikkatimi çekti şu an :) başka ne vardı mönüde?

    YanıtlaSil

  3. Sakinlik seversen Sinop diyorum. Çok iyi gelmiştir bana. Artık uçakta var Sinop'a.. Çok keyif alırsın 2 günlüğüne bile gitsen iyi gelir. Bu durumlarda Karadeniz ilaçtır dinle beni. Sahilde balık ye.. Denizi izle.. Küçük teknelerle tur yapıyorlar onlara katıl. Ve şunu dinle https://www.youtube.com/watch?v=QGHgT--OsAA

    YanıtlaSil
  4. Nermin Yıldırım; Unutma Dersleri nefis bir kitap.
    Terapi Defteri, yazarı Deniz Bolşoy Erdem. Fena değil gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  5. Benim memleketim; İzkir'in Tire kazası. Şehr-i Muazzam. Görülmesi gerekir. Yüzlerce eski ve yeni camiler, medreseler, hanlar hamamlar. Alaaddinin maceraları gibi. Git dere kahhveye orada demli bir çay iç. Görürsen orada bir meczubu benden ona selam söyle. Ona acır da kağıt para verirsen almaz. Metelik alır. Meteliğin de en küçüğü olursa daha da mutlu olur. Yemeklerden Tire köftesi, kuyu kebabı ve tandır kebabı öneririm. İçeceklerden kavun çekirdeği ezmesi ve aromasından yapılan buz gibi subye öneririm. Salı pazarında da Tahtakale'de otantik el işi göz nuru işlemeler dikkatini çekebilir. Masal gibi bir tatilin olur ki buna tatil denmez seyehat kültürü ve ruhi bir terapi de denebilir. Aslında senin yaşadığın sükutu hayal olabilir. Yeniden dirilişin özünde seni bir mucuzi bekleyebilir. Bu nedir diye soracak olursan süpriz karşına çıkınca öğreniyor insan. Bir lütuf, bir inam, bir ihsan ve bir mutluluk ve huzur esintisi.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederim yağmur, hemen uçak bileti ayarlamaya çalışacağım :)

    @elif, kitaplara hemen bakıyorum :)

    @prof, öyle bir anlattınız ki, gitmiş kadar oldum :)

    YanıtlaSil
  7. ben gidemedim, sen git

    https://www.google.com.tr/search?q=akyaka+azmak&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiGsLv2i4_NAhWKwBQKHT-XCycQ_AUIBygB&biw=1280&bih=909

    YanıtlaSil
  8. Muğla'ya git.Ben bırakıp geldiğim için hala ağlıyorum.Kalabalık istersen Bodrum ,marmaris sessizlik doğa istersen Akyaka, Dalyan ...Sürekli tekne turları bir sürü güzel koy.Kaç git .

    Yakın yerler olsun dersen Akcakoca'ya git.Düzce'ye bağlı oraya da gittiğine pişman olmazsın ama bir Muğla değil tabi ki.Diğer yandan en azından İstanbul'a yakın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..