Ivır Zıvır Part 52


Ramazan şerbeti diye bir şey çıkarmışlar, umarım ramazandan sonra tedavülden kalkmaz. Cappy'ninkini içtim, çok beğendim. Çok beğendiğimi duyan babam bugün iftara bana gelirken Mis marka getirmiş. Eminim o da bir harikadır. Genelde sevilmiyor şerbet etrafımdaki insanlar tarafından ama ben inanılmaz seviyorum. Halam torunu olduğunda minik bardaklarda servis ettiğinde çok üzülmüştüm. Neyse ki içememişti kimse, hepsini ben içmiştim. Seviyorum tatlı olan her şeyi. Ağzımda tatlı bir tat bırakmasını da çok seviyorum.Tatlı sevenleriniz varsa, deneyiniz.

Ramazanı şerifleriniz hayrolsun bu arada. Sizlerin nasıl geçiyor bilmiyorum ama ben sabahlayıp, akşama kadar uyumayı planlayıp; asla yapamayanlardanım. Ne açlık, ne susuzluk fena dicem; çünkü çok şükür bu yıl geçen yıllardaki gibi zor geçmiyor benim için. Umarım sizler için de öyledir.

Pazartesi günü erkek mayosu çekmeye gideceğim. Yani fotoğraflarını. Umarım aklımda olanlar kadrajıma da yansır. Zor bu çekim işleri ama seviyorum fotoğraf çekmeyi. Hala neye yoğunlaşmam gerektiğini bilmiyorum ama seviyorum. Hatta şöyle fotoğraf çeken bir kaç takipçim varsa; fotoğraf çekimine bile çıkabiliriz, o derece ^^

Ramazan dolayısıyla yer keşfine de çıkamıyorum ama ramazan sonrası için bir çok planım var. Ramazanda dışarda yemek yemeyi sevmiyorum, çünkü her şey aceleye mi geliyor nedir; her zaman yediğim yerlerde bile yemek yemek zevksiz oluyor. Aileyle geçirilen akşamlar, arkadaşlarla geçirilen sahurlar daha keyifli geliyor bana.

Bildiğiniz ve emin olduğunuz çikolatalı cheesecake tarifiniz varsa; alıyım bi tane. Abim aşık cheesecake'e ve her seferinde benden istiyor. Fakat her tarif birbirinden alakasız olduğundan hangisinden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen denediğiniz ve emin olduğunuz bir tarifi benimle paylaşın. Hayat memat meselesi zira.

Son zamanlarda dinlediğim en iyi parçayı, son gözdemi sizlerle paylaşmak istiyorum.


Yorumlar

  1. Fotoğrafçı arkadaşlarımız çok; daha çok fotoğraf teması oluşturmayı seviyorum ben. Zararı yok kadraja başkası alsın ve deklanşöre başkası bassın. Bir de gazetecilik mesleğimizden olsa gerek fotoğraf altı yazı yazı yazmayı seviyorum. Fotoğrafı nasıl görmek istiyorsak o yönde duygu ve düşüncelerimizi çok özel ifadeye dökmüş oluyoruz. Bundan müthiş bir keyif alıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ramazanda birlikte olmak sofralara lezzet katıyor, hele o sahurlar yalnız hiç olmaz. Ramazanda biz de ailece nöktürnal yaşama geçiş yaptık diyebilirim, en azından yarı yarıya :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..