Yer Keşfi: Derin Cafe

Merhaba sayın okuyucum


Bugün sizlere geçenlerde gitmiş olduğum Derin Cafe hakkında bir kaç bir şey söylemek istiyorum. Balat'ta bulunan bu mekana daha önce de gitmişliğim vardı. Mutlaka söylemişimdir hatta, ayvalık tostu mükemmeldi. Balat Hastanesinin karşısında bulunuyor bu mekan ve gerçekten çok havalı bir yer.

Daha önce gitmişliğimi unutarak Grupanya'dan indirim kuponu aldım. Genelde gitmediğim yerleri tercih ediyordum fakat buranın kahvaltısını bilmediğimden iyi de oldu. Kahvaltısı bir harikaydı sayın okuyucu. Fiyatları da oldukça uygundu. Serpme kahvaltıya 26 lira verdik iki kişi. Hani serpme kahvaltıyı her zaman severim, bilirsiniz fakat bunu ayrı bir sevdim. Çünkü peynir konusunda çok cömerttiler ve peynirlerin hepsi taze ve kaliteliydi. Özellikle tam yağlı beyaz peynirden çıkarım yapmak gerekirse; mükemmeldi. Hatta şu saatte yazarken yine ağzımın suyu aktı. Allah a şükrettim yine beyaz peyniri yarattığı için.

Mekanın ambiansı yine çok hoşuma gitti. Nargile de içilebiliyor, tavla da oynanabiliyor. Hizmet içinse söyleyecek bir şeyim yok, çünkü o da mükemmel. Biraz ev havası vari -ki bu benim için gerçekten önemli. Sizler için iki üç fotoğraf çekmeye çalıştım fakat yerken bu pek mümkün olmadı. Mevzu kahvaltıydı ve mekan beni kahvaltı konusunda olabildiğince memnun etmişti. Yine olsa yine giderim. O manzarayı kaçırmamak adına sizler de gidin. Eminönünden kolaylıkla ulaşabileceğiniz mekan bir otobüs uzağınızda. Gidin, görün, eğlenin bence.

Yorumlar

  1. Ya ben orayı çok gördüm ama hiç girmemistim.cidden şaşırdım şuan.bende nargilesini denemeye gitmek isterim.kahvaltı için bana biraz uzak.kahvaltı icin ben senin beşiktaş önerilerinle ilgilendim bol bol.çoğunu denedim ve bu tür yazılarına bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  2. aldığım en iyi yorumlardan çokomell :) teşekkür ederim. e bi gün beraber gidelim bir yerlere madem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidelim gidelim ama senin beğenip benim henüz denemediğim bir yere gidelim :) ben pek avrupa yakasıni bilmediğimden orada yeni yerler öğrenmeyi seviyorum.

      Sil
    2. E o zaman buraya gideriz bir gün :))

      Sil
    3. E o zaman buraya gideriz bir gün :))

      Sil
    4. Anlaştık :) ben sana ulaşayım bir yerlerden de ayarlayalım.

      Sil
  3. Ben daha Balat'a hiç gitmedim, bu sene istiyorum. Burası da aklımda olsun :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..