Yazmalıyım! (dikkat +18, zira aldatma içerir)

Geçenlerde kurs ortamında yan masada konuşan x kişinin başına gelen olay beni benden aldı. Geçen gün başına gelmemiş aslında. Geleli çok olmuşta, O'nun haberi yokmuş. Bahsettiğim kişinin sevgilisi aslında evliymiş. Hem de 4 yıldır evli bir kadınmış. Bundan haberi olmayan x kişisi, O'nu normal bir kızcağız sanıyormuş. 

Kadın, evliliğini gizlemiş. Kadın! X kişisine "Eee nasıl anladın?!" dedi yanındaki arkadaş. Zira 4 yıl boyunca bunu güzelce saklayan bir insandan bahsediyoruz. X kişisinin verdiği cevap daha bir acıydı. "Hamile kalınca." Kadın hamile kalınca itiraf etmek durumunda kalmış. Üzerine bir şey söylenir mi ki?!

Kadın demeye , annelik mertebesini kirleten şu tip varlıklara, mahlukatlara ne dense az.! Ne yapılsa az.! Kadın ırkından o çocuk bahsettikçe iğrendim. Tabi o çocukta öyle.Artık kimseye güvenemiyor doğal olarak. Kimseye inanası yok. Peki ya anne?! Sen annesin be kadın! Anne!? Evli-barklı kadınsın. O x kişisiyle tüm gün gezip-dolaşıp akşam kocanın suratına nasıl bakıyosun?! 

Hayır! Anne değil o kadın! O kadın da değil. O başka bir tür. O iğrenç,pisliğin teki. O kadar iğrenç ki, kelimelerim anlamsız kalıyor yanında. İçim o kadar doldu ki. "Anne"lik kavramını pisleten o kadına söyleyecek o kadar laf var ki. Bir o kadar da yok. Lanet gitsin sana kadın! Lanet.!

Peki ya adam? Karısını aldatan adam da aynı değil mi? Sen de baba değil misin be adam! Evin-barkın-çoluğun-çocuğun evde seni dört gözle beklerken, başka yerlerdeki haltlarla mutlu musun? Sana da lanet gitsin o halde! Allah'ın lanetli bereketi, tüm aldatan kadın ve adamlara gelsin.!

O kadar iğrendim ki. İnsan evrimine inanmayan bir yapıya sahibim. Fakat hayvana dönüşmeye yüz tutmuş insansı varlıkları gördükçe, inanasım geliyor. Sizler hayvanlar gibisiniz. İd esiri,hayvansı ve daha bir çok şey.!

Yorumlar

  1. çok kötüymüş cidden..inanılır gibi değil demek isterdim ama oluyor hemde neler oluyor çocuğunun babasını bilmeyen kadınlar var nasıl yaşıyorlar anlamıyorum..
    allah korusun böyle insanlardan..

    YanıtlaSil
  2. kadın zorla evlendirildiyse ve kocasından boşanmak gibi bir imkanı yoksa belki o zaman bi nebze de olsa anlaşılabilir. Lakin yine de midem fena halde bulandı ve hatun milletine olan güvensizliğimde ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm :S

    YanıtlaSil
  3. Hikaye bu kadar kısıtlıyken bu kadar ağır konuşmak yanlış olur bence. İşin içine, bastırılmış içgüdüler, dilemmalar, toplumsal baskılar, kaybetme korkusu vb. işler girince ortaya kompleks bir hikaye çıkar ki hiç kimse bu hikayeyi anlamadan insanları yargılamamalı bence sevgili Hayal Meyal.

    YanıtlaSil
  4. akşama kadar başkasıyla geziyor, eve gelince belli ki kocasının sadece suratına bakmıyormuş, yapıyor da hangi mideyle onu anlayamadım!
    Ayette geçen "biz insanı en şerefli mahluk olarak yarattık, Sonra da onu en aşağı derekeye düşürdük. Ancak iman edip güzel ve makbul işler yapanlar müstesnadır" (Tin Suresi/4-5-6. Ayetler) esfeli safilin olarak tabir edilen aşağıların aşağısı tabiri geldi aklıma okurken. Allah bizi bu türlerden korusun, bizi de şaşırtmasın..

    YanıtlaSil
  5. @milena,amin aminn. :/ çocuğunun babasını bilmeyen kadınlara düştüysek eyh gidi eyh..

    @raskolnikow, bence hiç bir açıklaması olamaz bu durumun. Hadi kocanla mutlu değilsin, diğer adamın hayatını neden mahvediyosun. hem de 4 yıl?!

    @orlando,ben durumu anlamak bile istemiyorum. Zira dediğim gibi, hiç bir açıklaması olamaz, olmamalı. Kadının gözü yerimde başka. Biz başka olmalıyız. Pislik bulaşmamalı

    @EflHatun teşekkür ederim, çok güzel söylemişsin. Aşağı tabaka bu insanlar. :/

    YanıtlaSil
  6. Ben de o kadar fevri olmamakla birlikte :D Hayal Meyal'e katılıyorum. Evet kaybetme korkusu olabilir, evet baskı sebebiyle bunu yapmış olabilir ama böyle mi yapılmalı diye sorduğumda... hoş göremiyorum. Hadi kaybetmekten korktu, hadi zorla evlendirildi, hadi baskı altındaydı diyelim. Yine de hayatındaki diğer adamı gerçekten seviyorsa hiç değilse ona bunu söylemeliydi. Adam bunu bilmeliydi ve seçim yapma hakkı elinden alınmamalıydı. Evli olmasına rağmen bu kadınla birlikte mi olacak yoksa kadını sevmesine rağmen böyle bir ilişkiden kaçınacak mı? Bunun kararını verme hakkı elinden almış. Üstelik kendisini aldatılmış hissediyor, böyle durumlarda insanın tüm insanlara olan güveni zedeleniyor. Yani bahsedilen X kişisinin de hayatı şu anda oldukça zorlaştı bence ve ruh hali de çok kötü olmalı. Kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor.

    YanıtlaSil
  7. Yaaa siz nısıl olur da insanları böyle çağ dışı şeylerle yorumlarsınıss yaaa... Sefişirim eflenmem, hamile qalırım doğurmam qimé nééé!!!111birbirbir

    Şöyleleri yüzünden evde kaldım ya arkadaş, yanarım yanarım da ona yanarım.

    Geçtim artık ıslah dileklerinden, yazıklar olsunlardan... Biri arkadaşıyla şakalaşırken hamile kalır, biri tecavüzcüsüyle evlendirilir, 3 ay sonra kocasını aldattı diye kayınpederi tarafından öldürülür...

    Yazık falan olmuyor hiçbirine , ıslah falan oldukları olacakları da yok. Senden benden mutlular yine, göğüslerini gere gere yaşıyorlar. İnsanda Allah korkusu olmayınca!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..