Kızlar ve Özellikleri

Kızlar.. Kızlarımız.. O kadar klişeyiz ve o kadar klişeyiz ki, neremizden tutup çekip anlatsam bilemiyorum. Fakat inatla erkekler "Biz bu kızları anlayamıyoruz yaa" diye ağlayıp duruyorlar. Anlamadığım, anlamayacak ne var? Kompleks bir yapımız yok. Çok standartız aslında. Kız dediğin;

Trip atar: Trip atmıyorum diyen kız varsa, alnından itinayla öpünüz. Onu camekana koyup Dolmabahçe Sarayı'nda sergileyiniz. Çünkü öyle bir şey yok. Kız trip atar evet, ama bir sor neden atar. Muhtemelen erkek kişisi sinirini bozacak bir hareket yapmıştır. O yüzden trip atılıyordur. Durduk yere hiç bir kız trip atmaz. Muhtemelen "Bugün çok kilo almışsın, uyumadın mı sen, x kişisi hakkında olumsuz bir yorum yaptı" gibi cümleler sarf ettiyseniz, o tribi afiyetle yersiniz anacım. Hiç kusura bakmayın. Dua edin ağzınız burnunuz kırılmadı.

Depresyondadır: Kadın cinsi için yaratılmıştır bu depresyon sanki. Havuz misali "Atla bana" der resmen. Kadınlar da .99 TL'lik indirim kuponları gibi üzerine saldırırlar. Depresyona girmek için milyonlarca sebepleri vardır. Ya 500 gramlık fazlaları (ki her kadının en az 2kg fazlası vardır), ya almak istedikleri ayakkabı, ya da erteledikleri bir iş. Kuaförde son bulan depresyon krizi, kuaför krizi sonucu daha kötü duyguları tetikler. Aynaya bakamayacak durumda olan kadın en çok da bu zamanlar şefkate muhtaçtır. Depresyondaki kadın, hiç bir şey yapmak istemez. Evinden dışarı çıkmaz.

Diyettedir: Kadınlar 7/24 diyette olma özelliğine sahiptirler. Diyette olmayan bir kadın düşünülemez. Diyette olmasına rağmen, fazlaca yiyip, yedikten sonraki pişmanlığını sizden çıkarması kaçınılmaz bir gerçektir. Pazartesi başlanan diyetleri meşhurdur.Cumartesi günleri JAdore önündeki kuyrukları oluşturan kişiler yine aynı kadınlardır.

Kıskanır:"Seven insan kıskanır" cümlesini ant gibi içmiştir. Kıskanmaktan nefret etmekle birlikte kıskanmayı da elden bırakmaz. Fakat kıskandıkça, soğumaya başladığı da koskoca bir gerçektir. Kadın güvenmek istediğinden, kıskanma duygusu üzerine oynanması aptalca olur. Kıskanmak yerine, sonsuz güveni tercih eder çünkü.

Merak Eder: Kadın merak eder. Eğer sizi merak etmiyorsa, umursamadığındandır. Ya da merak edilecek başka bir şeyler vardır. Bu erkekler tarafından rahatsız edici bulunsa da, kızlar tarafından değer unsuru olarak kabul edilir.

Çok Özler: Özleme duygusu olabildiğince kuvvetlidir.

Söylediklerinin Kabul Görmesine Aşıktır: Kadınlar onaylanmayı sever. Söylediği şeyleri kabul etmiyorsanız bile, kabul ediyormuş gibi görünün. 2 gün sonra tatlı dille kendi istediğinizi yaptırabileceğinize emin olabilirsiniz. Öyle de merhametlidir kadınlar.

Yıllar süren araştırmalarım sonucu bu cümlelere vardım. Devamı da var. Çok yakında yazarım yine. Kadınları üzmeyin, sevin, ilgi gösterin. Kadınlar da sizi çok sevsin, ilgi göstersin. Çünkü dünyanın sevgiye gerçekten ihtiyacı var. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Kendinize iyi davranın o halde.

Yorumlar

  1. bu özelliklerin kendinizde olduğunu bilmek dile getirmekte güzel. Yazı güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. fazla duygusal oluşumuzdan kaynaklanıyor hep bunlar :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. .................allah heopimizin sonunu hayır etsin <3
    Sonda hıyarlar var ama :)

    YanıtlaSil
  5. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum. Başarılar.
    http://www.remtamutfak.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..