Yer Keşfi: Red&Black Cafe

Merhaba İstanbul'lu okuyucular. Şimdi sizlere yeni keşfettiğim bir yeri tanıtacağım. İsmi Red&Black Cafe. Üsküdar-Salacak Yolu üzerinde kurulmuş muhteşem cafelerden bir tanesi kendisi.

Mekan sahil kenarı olduğu için boğaza nazır çayınızı-kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Nargile severler (ki hiç tasvip etmem) çeşitli nargilelerinin tadına da bakabilirler. Akşamları canlı müzik yapılan mekanda biz kahvaltı yaptık. Cumartesi-Pazar açık büfe sunumu yapan cafe'nin açık büfesi gerçekten muhteşemdi.

Peynir denen varlık erkek olsaydı evlenecek kadar seven biri olarak peynirlerini de çok beğendim. Genelde açık büfelerde peynirlerin çeşitlerini çoğaltıp kalitesini azaltırlar. Fakat burada mevzu öyle değildi. Peynir çeşidi fazla ve tazeydi. Hemde kaliteliydi. Patates kızartmaları hariç, her şeyi severek yedik a kişisi ile birlikte. Bize afiyet, bol bol kalori oldu elbette.

Açık büfe kahvaltılarda tatlıyı unuturlardı normalde. Fakat burada o da unutulmamış. İstemeyeceğiniz çeşit tatlılar vardı. Biz çok doyduğumuzdan ekler ile tatlandırdık ağzımızı. Taze demlenmiş çayı ile durmadan çay içtik. Boğaz manzarasında da çok iyi gidiyor hani. Gelelim hizmete. Hizmetleri de muhteşem. Karşılamadan tutun da, masada size eşlik etmelerine kadar her şeyi ile beğendiğim mekana 8 veriyorum. Kırdığım 2 puan mekanın ambiansından biraz. Akşam olsa belki onu da kırmazdım. 

Gidin görün diye sitesinin linkini de paylaşayım madem: 
http://www.redandblack.com.tr/

Yorumlar

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..