Ivır Zıvır Part 25


Geçen gün izlediğim korku filmini hala yazmadım. Yazmaya değer bulmadım belki de. Filmin ismi Anabella. Ben chucky gibi bir film beklerken, dramatik bir şey çıktı karşıma. Aptal sarışın kadın kocasının şehir dışına çıkmasını fırsat bilerek hemen bodruma eşya taşımaya çalışınca anladım ki ben boşuna oturuyorum o sinema salonunda. Hele ki yanımda A kişisi durmadan üfleyip, püfleyince daha bir ilginç oldu. Bir de inadıma gülmeleri yok mu? Hayır korku filmiyse korkacaksın değil mi? Neden o kahkahalar ha neden? Tamam haklıydı belki. Tamam ama yine de ne bileyim ya. Filmi hatırladım sinirlendim yine. Neyse, gitmeyin o filme. İzlemeyin de. Sonunda o bebeği yakmak yerine ellerinde taşıdılar ya kaşıkçı elması gibi. Sanki bozdurup bozdurup harcayacaklar haspalar.

A kişisi dedim de aklıma geldi. Kendisinden bana tembellik bulaştı. Uyumayı seven yapım daha bir sever oldu. Bu da yetmez gibi unutkanlığını da bulaştırdı. Yarın sabah bilgisayarımı unutmamak için postişler astım sağa sola. Postiş denmiyor muydu ona? Neyse işte, sorun  o değil. A kişisi çok tatlı bir insan olur hayatımda. Özledim bak.

Bu günlerim karmaşa ile geçiyor ve ben hiç bir şeyi algılayamıyorum. En iyisi mi yastığa sarılıp uyumak. Uyuyunca geçiyor, inanmıyorsunuz.

Kırk yılda bir oyun oynuyoruz, onu da gidip annesine şikayet ediyor. Alla'm çok tatlı ya. Yerim onun ağzını burnunu. namnamnım.

İstek üzerine bir yazı yazacağım yarın. Kafamı toplamayı bekliyorum.

Hayallerinizle hayatlarınızı kesiştirin. Her şeyiniz gönlünüzce olsun..

Bu hafta sinemaya güzel filmler gelecek diyorlar. Geçen gün filme geldim, sinemadayım cümlesini kurdum ben. Benden güzel şeyler beklemeyin lütfen.

Lütfen susar mıyım? Tabi ki. 

Yorumlar

  1. Bir Chucky değil ama ben o kadar kötü bulmadım filmi. Zaten daha çok Rosemary'nin Bebeği filmini anımsattı bana.
    Ama arkadaşının gülmesi de fena olmuş :p

    YanıtlaSil
  2. romantik korku filmi:S farklı bir konusu var sanırım am akorku filmlerinden korktugum için hep uzak dururum:) tek başıma izleyemem.. Bana bu ara uykutembelliği bulaştı:S ne güzel uyuyorum:D

    YanıtlaSil
  3. @mor rimel
    ben de diyorum hangi film hangi film bu :) kesinlikle ok benzetmşier rosemary'e.

    @yesimdusova, izle bence. izlemekten zarar gelmiyo. iki gün paranoyak oluyorsun, sonra geçiyor :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Blog sayfamı başka bir adrese taşıdım sizin yazdıklarınız bana geliyor ama benim yazdıklarım size ulaşmıyormuş ben de kendi çapımda etkinlik düzenliyorum:) Adres, kalemderi.blogspot.com aslında takipte görünüyorsunuz ama neden öyle oldu bilmiyorum. Buradan takibe alırsanız çok mutlu olurum. Etkinliğe katılıp bloğunuzu da tanıtırsanız daha çok sevinirim:) Sanırım tüm takipçilere bu şekilde haber vermem lazım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..