Günlük-3


Bu gün günlerden sıkıcı bir gün. Dün İstanbul'u sallayan yağmurdan hepimiz nasibimizi almışızdır. Fakat ben hepinizden çok almışımdır. Bugün tüm gün uyumanın başka bir açıklaması olamaz. Şifayı kaptım.

Aptal ıslatan mı ahmak ıslatan mı bilmem ama, herkesler kendisine dikkat etsin. Zira bu hasta olma havası. Resmen, gel seni hasta edeyim diyor.

Blogumun tasarımını değiştirdim. Biri de çıkıp "Şöyle olmuş, böyle olmuş" falan demedi. Olsundu.,,

Ümraniye yakınlarında kaldığımdan, şimdilerde buralarda yeni yerler keşfediyorum. Taksi cafe diye bir yer var, muhteşem ötesi. Gidip menülerine göz gezdirip, fotolarını çekicem, merak etmeyin!

Bir de şu hayatta anladığım iki üç şeyden bir tanesi de, eğer bir işi düzgün yapıyorsanız, onu parasız yapmayacağınız. Zira insanlar sizi kullanmakta hiç gecikmiyor.

Bi de bazen insan çok yalnız hissediyor. Şimdi çok bazen.

Yorumlar

  1. Allah şifalarını versin! Ben sevdim blogun yeni halini (:

    YanıtlaSil
  2. Bu bloga ilk defa uğradım google + bildirimler yolu ile geçmiş olsun büşra hanım

    YanıtlaSil
  3. Ben dedim ya pembe iyiydi diye askolsun;) adsızları saymıyor musun? Sen iyi olunca hersey iyi olur geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim adsızım. Pembeye dönerim hemen madem. Ayrıca, aşkolsun tabi ;)

    YanıtlaSil
  5. sen bu dediğin cafenin fotolarını paylaşmadın daha di mi? Şimdi aklıma düştü bak.Şu sıralar gidilecek yer arayışındayım da ben.

    YanıtlaSil
  6. benzin cafe, ümraniye'den bahsetmekteydim. Maalesef gidemedim. Onun yerine başka bir yeri tercih ettim. Normalde benzin cafe'ler alkollü oluyor çünkü. Sonradan öğrendim ki Ümraniye'deki alkolsüzmüş. Ama gitme niyetim var. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..