Ivır Zıvır Part 19

İnsan kendini kıskanır mı? Bence kıskanır. Nerden mi biliyorum. Kendimden.

Son zamanlar çok ilginç şeyler yaşarken hep "asla yapmam" dediğim her şeyi yapıyorum. Aman bana, amanlar bana.

Online oyun olmasaydı, şimdilerde zamanımı neyle öldürürdüm, hiç bir fikrim yok. Tüm zamanımı çalan Payday kurucularına selamlarımı gönderiyorum. Gece ruyamda bile oyun oynuyor haldeyim.

Film izlemek deseniz, o bir fena. American Hustle'ı üç gündür izliyorum ve hala bitiremedim. 

Hala Cehennem Melekleri'ne gidemedim.

Depresyona girip çıkmayı başaramayan bir bünyem var. Bunlar hep olanlar.

Adam Lambert'in şarkılarını seviyorum. Bana Placebo'yu hatırlatıyor. Neyse ikisi de gay zaten. Belki illimunati ile de bir bağlantıları olabilir, bilmiyorum.

Baş ucu kitabım olmadan günler geçiriyorum. Ama ne yalan söyleyim, daha mutluyum. Çünkü diyanet işleri hocalarının yasakladığı Kur'an-ı Kerim'in Türkçe Mealini okuyorum. Neden yasakladıkları hakkında hiç bir fikrim yok ama açıklamalar oldukça hoşuma gidiyor. Kendisi Arabistan kralının biz Türkler için özel olarak çevirttiği yapım. Bulursanız, okuyun. Bulamazsanız hacca giden bir kişiden isteyin. Zaten bedava dağıtılıyor.

Tasarım kafası falan da hiç kalmadı bende. Bu günlerde ben ben değilim. Bana dokunmayan yılan da bin yaşasın lütfen.

Yorumlar

  1. Arabistan kralı Türkler için özel çeviri mi yapmış, niye ki acep? Enteresan.

    YanıtlaSil
  2. ben de de Ingilizce tercumesi var o da bedava. Tercume de her cumlede bir diger muslumanlarin (Vahabbilik disinda),bidat islediklerine vurgular yapilir ve bidat isleyenlerin de musrik olduklari( Parantez icinde) islenir. O kadar cok islenir ki gina gelirsiniz ve kisa bir zaman sonra okumaktan vaz gecersiniz.
    Gokce

    YanıtlaSil
  3. asla yapmam dediğim şeyleri yapmanın pişmanlığı..
    bazen onu ben de yaşıyorum

    YanıtlaSil
  4. Bismihi...
    Yapılan fiilerden ahirete ne kaldı? Yoksa ''Dünya hayatı ancak bir oyun ve eğlenceden ibarettir'' ayetini ''Amenna Rabbim'' diyerek tasdik mi ettik..
    Her ''an''ın hesabının verileceği günler çok uzak değil. Tarih boyu binler ve milyonlar ''daha var'' zannıyla noktalamışlar dünyayı. Ve şu an sadece harabelerinde geziyoruz bizler.
    Maesselam, maeddua.. Fiemanillah..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..