Ivır Zıvır Part 5!

Bu part önemli! 

Blog alemine geldiğimden beri buralarda mim'lere katıldım, çekilişlere katıldım ama hiç çekiliş yapmadım. Nedenini bilmiyorum. Şimdi ise yapacağım. Nedenini yine bilmiyorum. Fakat şimdiden sizler için hediye araştırmaya başladım bile. Sizler için değil, kazanacak olan tek şanslı insan için! Demek ki ne imiş? Beni izlemeye devam edin-miş.

Trabzonlu olmak büyük bir dert anacım. Kadının teki yanıma oturup epeyce tatlı tatlı muhabbet ettikten sonra "Kızım ben seni çok sevdim, nerelisin bakim sen" dedi. Her Türk milletim gibi benimle akraba çıkma yollarını aradı sanırım "Trabzonluyum teyze" dedim. Öyle bir bakış attı ki , sanki Allah başka dert vermesin demişçesine. Sonra biraz da sinirlenerek "Neyse benim acelem vardı zaten" deyip çekip gitti. Alındım.

Geçen hafta bir hastanenin fotoğraflarını çekmeye gittim. Broşür hazırlanmış. Bugün konuştum Kurumsal Halkla İlişkiler ile. Salı günü gidip göreceğim. Kendi çektiğim fotoğrafları sağda solda çokça gördüm fakat ilk kez profosyonel bir işi tek başıma hallettim. Hem de tek bir asistan almadan yanıma. Olabildiğince eğlenceli, olabildiğince yoğun, yer yer sinir bozucu olsa da, güzeldi. 

Hadi bir yerlere gidip, bir şeyler yapalım demek istiyorum ama diyebileceğim kimse yok şu an. Hadi yeni yerlere gidip, yeni bi'şeyler yiyip, yeni insanlarla tanışıp, yeni bi'şeyler izleyip, yeni bi'şeyler içelim.

Yorumlar

  1. Belki de o şanslı kişi benimdir hehhe.
    Ben severim Trabzonluları :)
    Yenileşelim! :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba dilvin :)

    bloguna geldim hemen ama izleyici bölümünü göremediğimden takibe alamadım. İzleyici bölümünü ekler misin, ekleyemiyorsan seni takip edebileceğim her hangi bir hesapta kabulümdür . yenileşmeyi severim :)

    YanıtlaSil
  3. insan bir yerlerde kendi fotograflarını görünce, en az tanıdıgının televizyona çıkması gibi oluyor:) bak bak bu bizim bilmem ki diyip övünmekten öte tabi.. Kolay gelsin..

    Beni de çok benzetirler.. bazen ne alaka desem de yapıcak bir şey yok!!

    YanıtlaSil
  4. ayy aynısını bana adanalıyım diyince yapıyolar. böyle gözleri yuvalarından çıkıyo resmen. sanki bütün adanalılar 3. sayfa haberinden fırlamış gibi davranıyolar. sanırsın iki dk sonra kesip biçicem hepsini. bide biri burcumu sorduğunda da akrep dediğim zaman aynısı oluyo. günah keçisiymişim gibi bakıyolar. hayır alınıyorum kırılıyorum dahası sinirleniyorum anlamıyolar

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Büşra izleyici sorununun geçici bir sorun olduğunu sanmıştım ama blogspot adreslerin com.tr'ye dönüşmesinden kaynaklanan bir hataymış. Bloghocam blogundaki kodu kopyalayarak çözdüm sorunu, izleyiciler gadget'i çalışıyor. Sayende fark etmiş oldum. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..