Ivır Zıvır Part 1

Babamla yan yanayken anlaşamazdık. Uzaktayken hiç anlaşamıyoruz. Annem ise başka bir alem. Sıkı giyin muhabbetini telefondan bile yapıp, giyindiğim her şeyi tek tek sorabilme olayına sahip. Başka uzaklarda olan abim ise çok normal. Bunu da neden söyledim bilmiyorum. Ben çok yalnızım, ondandır.

Yalnız yaşama olayı olabildiğince saçmaymış. Bunu yalnızlığa alışmaya başlayınca anlıyorsunuz. İlk zamanlar harbiden de partiler yapıyorsunuz. Eve girenin ve çıkanın haddi hesabı olmazken, sonraları bir durulma evresi yaşıyorsunuz. Daha az arkadaş davet ediyorsunuz. Derken artık yalnız yemek ve gezmek o kadar kanınıza işliyor ki; artık evde atılan adımlardan bile rahatsız olmaya başlıyorsunuz. Kimseyi davet etmiyor, hiç bir davete katılmıyorsunuz.

Tüm asosyalliğimi buna bağlamak isterdim fakat hayır sayın izleyici. Öyle de olmuyor hani. Asosyal değil, aksine bir sürü olayın içinde sosyalliğin dibine vurduğum oluyor. Ve ben çok yorgunum.!

Selam korku filmi sevmeyen dostlarım. Tam sizlere layık ve sırf Tim Burton'un diye çok sevdiğim Dark Shadows filmini öneriyorum. Korkarken, eğleneceksiniz. Aslında korkmayacaksınız. Eğlenmeyeceksiniz de zaten.

Soğuk havadan da nefret ediyorum. Ben yaz çocuğuyum. Bu soğuklar o tüm sıcaksevmezlere gitsin. Ya da beni Avustralya'ya atın! Gidersem de gelmem zaten.

İstanbul'dan o kadar sıkıldım, o kadar sıkıldım ki; kalk uzayda yaşayacağız deseler oraya gidebilecek kapasitedeyim. Nefret ettim bu şehirden, kalabalığından, sesinden, gürültüsünden, pisliğinden ve diğer kalan her şeyinden. Eminim sen de öylesindir. Kalk gidelim!

Yorumlar

  1. soğuklar konusunda haklısın sıcaksevmezler çeksin bu ayazları:)

    YanıtlaSil
  2. Kaçıp gitmek istediğin Avustralya'da yaşıyorum. İstanbul'un soğuğu, kalabalığı, sesi, gürültüsü, pisliği ve diğer kalan her şeyi için neler vermezdim neler...

    YanıtlaSil
  3. Aaa hatıce :)) ben de orada olmak istiyorm ama :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..