Bu okuduğunuz bir aldatma hikayesidir.!


Efenim lafa nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Zira çok sinirliyim. Nasıl olabilir böyle bir şey derken anlatıyorum; o halde varım. 

Ben aldatmadım! Ben aldatmam. Çünkü asla o kadar ufalmadım kendi gözümde veya başkasında. Ama küçülenleri gördüm. Ufacık olanları. Yerin dibine giripte çıkamasacıları. Yok efenim, yerin bile kabul etmeyecekleri tanıdım. 

Geçen gün yolda giderken bir çift dikkatimi çekti. Adam telefonla konuşurken bir kaç adım önde yürüyordu. Kadın ise arkasından tripli tripli devam ediyordu. Önce anlam veremedim. Bildiğimiz kadın tribi diye geçirdim içimden. Sonra yanlarına yaklaşınca hikayesini anladım. Adam yalnızca karşı sesi dinliyordu. Kadın anlattıkça anlatıyordu. Sonra adam yanındaki kadına telefondakini dinletti. Hani birisi dırdır eder de onu dinletirsin ya, heh işte öyle. Sonra el kol yaptılar, gülüştüler ama telefondakine çaktırmadan. Sonra biraz daha dalga geçer gibi konuşup kapattı adam. Neden sonra kadın adamın karısından rahatsız olduğunu dile getirdi. Sonra diğer arkadaşları da işe girişip saçma sapan gülüştüler..

Büyültülecek bir şey yoktu belki. Her gün olan şeylerdi bunlar fakat işte o an benim o telefonu adamın elinden alıp yere fırlatasım geldi. Sonra parçalayıp adama yutturmak istedim. Şeytan benle çok pis uğraştı fakat yapmadım. Yalnızca geçerken kadına kocaman bir omuz attım. Ah bi'şey söyleseydi de ilk vuran kazansaydı o an. Ama hayır, adam hemen kadını yan tarafa çekti benden korurcasına.

Şimdi aldatılan kadının neler hissedeceğini söyleyim size. Kendini berbat hissedecek. İğrenç hissedecek. Çirkin, kötü ve diğer tüm olumsuz şeylerin de içinde bulunduğu tüm duyguları pekiştirerek kendinden iğrenecek. Hayır! Çok yanlış yapacak. Çünkü aldatan bu sıfatların hepsine yakışıyordur. Çünkü aldatan iğrençtir. Aldatan pisliktir ve en önemlisi aldatan şerefsizin önde gidenidir.

Ben kadınların kocalarını aldattığını da gördüm. Adamların karılarını aldattığını da. Hep şöyle 3. tekil şahıs olarak seyirci kaldım olaylara. Dişlerimi sıktım. Ağızlarını kırasım geldi. Karını veya kocanı artık sevmeyebilirsin. Söyle.! Söyle ve ayrıl. Sonra istediğin yerde istediğin kimseyle istediğin şeyi yap. Ama kandırma evde seni bekleyen sevgilini veya karını/kocanı. Yapma bunu. Kandırma. Yalan söyleme ve aldatma.!

Aldatan adam ve kadınlar için öyle kötü duygularım var ki içimde. Kusacak olsam tüm dünya zehirlenir de nefes almakta sıkıntı çekebilirsiniz. Aldatmanın hiç bir mantıklı yanı yok çünkü bana göre. Daha da bi'şey söylemeyeceğim bu konuda. Yalnızca sinirliyim. O kadar.

Yorumlar

  1. kesinlikle haklısın.Söylesene be söyle ayrıl... terkedilmek aldatılmaktan kötü olamaz ya sonuçta !

    YanıtlaSil
  2. ben başka bir tarafına parmak basacağım bu konunun; aldatıldığını öğrenmesine rağmen affeden kadınlar!

    yakın çevremde de gördüğüm bir olay. kendim de henüz lisedeyken yapmıştım. bu hakkı onlara vermemeliyiz! aklım almıyor; adam kalkmış başka kadına gitmiş, bir de bunu öğrenmişsin, aradığını bulamayınca yine sana dönmüş ve kabul ediyorsun. yok ya!

    YanıtlaSil
  3. Kimsenin ahı kimsede kalmayacaktır. Yapılan yanına kalmaz ki. Evet hiçbir şey de o kadının acısını dindirmeyecektir...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..