Biz çok tavsiye ederiz.! (Erkekler dikkat!)


Erkeklerin nedir çektiği biz kızlardan? Nedir ha? Kızlar zordur. Kızlarla uğraşmak yürek ister. Ah kızlar ah..

Hiç feminen değilimdir. Hatta feminen doğru mu yazıldı bilmiyorum bile. Feminist bir yapım yok. Ha, eğer mevzu kadın haklarını korumaksa dibine kadar korurum. Fakat mevzu korumaktan erkek düşmanlığına sıçrarsa arkama bakmadan kaçarım! Zira erkekler zekidir, erkekler güçlüdür ve erkekler çok daha fazlasıdır.

Erkekleri yücelttikten sonra izninizle yapmamanız gerek şeylerden bahsedeceğim. Tavsiye olarak alırsanız ne mutlu. Aman sus be, sen ne anlarsın derseniz de haklısınızdır. Her düşünceye saygımız sonsuzdur.!

Kadınların çantalarını taşımayın. Rica ediyoruz. Çok komik duruyorsunuz. O bavul gibi çantalarda ne taşıdıklarını bayan halimle çözememiş olan ben, sizleri o halde gördükçe önce gülüyor, sonra üzülüyorum. Hatun kişisi taşıyamıyorsa doldurmasın çantasını tıka basa. Fakat erkek kişisi de asla kadına poşet taşıtmasın. Ya da çocuk. Sevgili döneminde çantaları taşıyorsunuz, sonra çocuk olunca annenin kucağına. Bırakın bu işleri! 

Pembe giymeyin. Özellikle pembe pantolon çok itici duruyor. İticilikten ziyade insanları farklı düşüncelere sevk ediyor. Hakkınızda hüsnü zan beslememize sebep oluyor. Bu hiç hoş bir durum değil. Tshirtleri de giymeyin lütfen. Başka renk mi yok. Zibille renk varken neden pembe? Hele o çingene pembesi hiç ama hiç hoş durmuyor. Bilginize.

Göbek yapmayın. Spora başlayın varsa da. Kemer üzerine taşan o göbeklerinize "bira göbeği" diyorsunuz ya da "Türk kası" diyorsunuz ya, biz yemiyoruz bunu. Bildiğin yağ tabakası. Löp löp gezinmeyin. Hadi birazına göz yumulur fakat 7 aylık hamile gibi olunca pek hoş durmuyor.

Sakal önemli! Sakalınıza dikkat edin. Kirli sakal her zaman kadınların tercih sebebidir fakat ipin ucunu kaçırmayın lütfen. Suratınıza hangisi gidiyorsa onu tercih edin. Sakal bırakıcam diye de fazla kasmayın. Zira bazı yüzlere yakışmayabiliyormuş. Bence hepsine yakışıyor tabi, o ayrı.

Kızları anlayın.! Size git diyorsa ağlamaklı, aslında bu gel demektir. Asla beni bırakma demektir. Sesi titriyorsa, seviyodur. Neyin var dediğinizde bi'şeyim yok diyorsa emin olun çok önemli bi'şey olmuştur. Peki deyip kestirip atıyorsa canı sıkılmıştır,sıkmışsındır. Tamam diyorsa uzatmaya gerek yoktur. Ok dediyse eğer o zaman bildiğiniz tüm duaları okumaya başlayabilirsiniz. 

Dişlere dikkat! Sarı dişleri kimse sevmez. Dişlerinizi fırçalayın. Rengi orjinalinde sarımtrak olabilir fakat fırçalandığı belli olsun. Sigara içmemeye özen gösterin. Sigaranın dişlerde bıraktığı o izler çok daha fazla itici oluyor.

V yaka veya Lacoste giymeyin. Bu benim kişisel tercihimdir ve sebebini çözemiyorum.

Açık sözlü olun. Utangaç erkeklerden hiç bir kız hoşlanmaz. Fakat daha da hoşlanılmayanı varsa o da ne istediğini bilmeyen erkeklerdir. Arkamıza bakmadan uzaklaşırız. Fakat ne istediğini bilen, şu şöyle- bu böyle diyen erkekler candır.

Yalan söylemeyin! Bu her iki cinse de uyarı niteliğindedir. Açıklama yapmaya gerek bile duymuyorum.

Sevmeyi bilin. Kızlar sevilmekten çok hoşlanır. Sevdiğinizi hissettirin yeter. Saçma sapan hareketler içine girmenize gerek yok. Hissetmek önemli..

Muhtemelen eklenecek çok daha fazla şey vardır ama şimdilik bu kadar yeterli. Öperim.


Bu da şarkınız olsun! 

Yorumlar

  1. Selam

    Lacoste'nin bir kere logoso/amblemi işte herneyse çok itici, ikincisi yakalı t-shirtleri berbatowski, üçüncüsü taklitlerinin seyyarlarca kaldırımlarda satılmak üzere sergilenmesi gibi etmenler o markayı bitiriyor. Son zamanlarda giyim konusunda Lewis'in, ayakkabı konusunda da Converse'nin üzerine markaoviç tanımoyorum...

    Sakalda haklısın, yumurtalar komik oluyor..:D

    Ve erkeğin cüzdanı, en önemli şey, keltoşlukta zirvenin sahibide olsa, kırolukta aslan payını kapmışta olsa veya tokatçıda olsa paran varsa erkek olarak sen hep nambırvansın o kadar...Gerisi laf-ı güzaftır.

    Ha bu arada Songül Karlı'nın kocasıda hep sakallı, nikahta bileee...(:

    YanıtlaSil
  2. Daha geçen gün Songül Karlı ve eşini inanılmaz yakıştırdığımı söyledim. Yahu üzerime çip falan mı taktırdın sen? Yoksa sandığımdan çok daha yakınımda mısın sayın dist?

    YanıtlaSil
  3. Övüglere katılmasam da diğer öbür her şeye hak verdim.
    Gerçi utangaç insanları severim ben.

    YanıtlaSil
  4. Songül Karlı'yı eskiden beridir çok beğenirdim ama son iki haftadır iyicene gözüme girdi.

    Birincisi sıkı bir Cimbomluymuş, dişi aslanların en güzeli yani.

    İkincisi sakallı birisiyle hiç çekinmeden evlenmesi, sonuçta bizde sakalsız dolaşmaktan nefret edenlerdeniz, bir kere sakal erkeğin karakteridir, ikincisi kirli sakal erkeği entelleştirir, üçüncüsü sakallı erkek mütevazidir...stop...

    Üçüncüsü o kadar blogger arasında sadece seni okuyorum ve yazıların bana hitap ediyor, ayrıca her türlü düşüncen inanılmaz şekilde bana hitap ediyor,onlarla birebir hiç bir ilişkim olmamışta olsa hayatta FEM Dershanesi konusunda yazdıklarından tutta dini konulardaki düşüncelerine varıncaya kadar yüzde yüz örtüşüyoruz.

    Yani gerçek hayatta seni hiç tanımasam veya görmemiş olsamda sadece buradaki yazılarından kotardığım sana dair fikrim yüzde yüz örtüşüyoruz düşünsellerde. Sadece fotoğraf konusunda seni kızdırabiliyorum...hahahah...

    İşte böyle Hoca'M..:D

    YanıtlaSil
  5. ahahahah aynen öyle dşünüyorum. Benim evleneceğim erkekte sakallı ise normalde kestirmek zorunda bırakmıcam :D

    YanıtlaSil
  6. Doğrusuda bu değil mi zaten, insanlar seçimleri konusunda serbest bırakılmalı, sonuçta nikah dünyanın en önemli faaliyeti değil ya, eşlerden her ikiside böylesi bir durumdan memnunsa başkalarına bunu normal karşılamak düşer.

    Evlilik konusunda en can sıkıcı noktalardan biridi bu işte, dayatılan ritüeller, gelenekler ve istekler...İşte bu yüzden Hristiyanlar'ı hep kıskanmışımdır, adamlar bu tür konularda ne kadar serbestler yahu, adamlar kilisede bile olsa ha bu arada kilise düğünleri bile bizim düğünlerimize binbeşyüzaltı çeker...Bu ne yahu, böyle düğünler mi olur, hepsi birbirinden rüküş..!

    YanıtlaSil
  7. aynen ya, yıl olmuş 2012 ve hala salon düğünlerine gidip oturmak durumunda kalıyoruz :/

    YanıtlaSil
  8. Valla ben hâlâ düğünlerdeki o merasimleri anlamadan, anlayamadan ölüp gideceğim, yanarımda buna yanarım. Altmış yaşındaki amcaların, tombiş teyzelerin çocukça bir edayla o düğünlerde arz-ı endam etmelerine şaşıyorum, demek ki insan yetmişine de gelse hala bir tarafı çocukluğundan kurtulamıyor.

    Misal ben çeyrekasırlık ömrümde daha hiçbir düğün ve cenaze merasimine katılmadım çünkü ikisine de katılmak hiç içimden gelmiyor, düğünlerdeki olup bitenleri görsel medyadan, fotoğraflardan görüp kafamda bu konuya dair kurgular yapıyorum ve galiba rahatsızım, bir ben, bir Fethullah Gülen, bir Devlet Bahçeli bir de Süleyman Seba..

    Nokta..:(

    YanıtlaSil
  9. Ayy bu çok kötü oldu ya :/ Neden evlenmicen sen?

    YanıtlaSil
  10. Çantayı taşıtmamalı kızlar da yahu, ben çantam ağırken ve erkek arkadaşım yardım etmek istediğinde bile aman boşver rezil etmiyim seni diyorum. Adama çok ağır taşı dersen, o da napsın taşır tabi... Pembe de hakikaten öööööö, ama sadece pantalonda bana göre.

    YanıtlaSil
  11. bazı tshirtler güzel olabiliyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
  12. Hayattaki herşey çok saçma bence, evlenme olgusuda hakeza öyle, o yüzden herşeyden uzak kalmayı tercih ediyorum...Hayat felsefesi diyelim işte..(:

    YanıtlaSil
  13. bence evlilik güzeldir ^^ Daha önce denemediğimden olabilir :)

    YanıtlaSil
  14. Kötü espriydi, hemde çok kötü Hoca'M, müsadenizle camdan atlıycaam...:D

    YanıtlaSil
  15. :( Atlama ya, sen de olmazsan kim yorum atcak yazılarıma ://

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..