Bir Erkek Bir Kadını Neden Sever?


Eski yazılarımın arasında buldum, tekrar paylaşmak istedim, buyrun: 
Şimdi en zorunu yapıcam; bir erkek gözüyle bakıcam. Aslında büyüdüğüm ortama bakılırsa; genelde "erkek"leri iyi anladığım söylenir. Abili bir ortamda büyüyosanız bu gayet normal. Oynadığınız oyunlar; adam öldürme, araba yarışları, futbol oyunlarının ötesine geçmez. Çocukken de bebeğiniz asla olmaz.. Abiniz ve arkadaşlarıyla takılırsınız. Çocukluk arkadaşlarınız hep ortak olur.

Erkeklere sordum. Bi kadını neden seversin dedim. Aldığım cevaplar:

-Gözlerine baktıgında artık değildir dünyada uyuşur tüm bedeni... Bu duyguyu hissetmek için.. Evet olabildiğince duygusal bi yaklaşım. Ama bunu söyleyen arkadaş, daha burnu çiçeğinde aşık,söylemeden geçemicem.. :)

-Oturmasına kalkmasına dikkat ediyorsa ve bana ayak uydurabilirse..

-Bakımlı ve hoş olması. Bilhasla güzelliği için..

-Masum görünüşü, ilk bakışlar ve ilk görüşmedeki asilliği..

- Çıkar için sever, sanırım anladınız siz onu..

-Kız ulaşılmazsa; o yüzden sever.. Ulaştıktan sonra da terkeder..

-Erkekler kızına göre sever.. Bunu da anladınız siz..

Biri de "ben kızları sevmem" dedi :) Bunu da anladınız siz :))

Aldığım cevapların özeti bu şekildeydi. Şimdi kendi görüşlerimi vermenin zamanı geldi. Erkek sevdi mi "manyak gibi" sever. Bi arkadaşımın da söylediği gibi "ölümüne" sever.. Erkekler mantıklarını çalıştıramazlar pek severken.. Pat diye aşık olup, işte hayatımın kadını bu diye atlarlar.. O'nsuz olamayacaklarını sanırlar. Ama yine de aşklarına sadık kalmazlar, o ayrı..

Bir erkek bir kadını, hayatını paylaşmak için sever,bana kalırsa.. Yalnız ölmek istemediğinden.. Yalnızlığı kaldıramadığından.. Paylaşım meraklısı olduğundan.. Kadın-erkeğin birbirine olan gerekliliği yüzünden sever.. İlk bakışta kaşına gözüne bakar, sonra içine takılır.. Bir erkek bir kadının içine takılsa da; Farkettirmekten korkar.. Erkekler korkaktır. Aslında sevmeye korkarlar..

Bir erkek bir kadının gülüşünü sever. Gözlerini sever.. Paylaşımlarındaki sınırsızlığı sever. Ya da sınrıları zorlamayı, ya da sınırları. Kadınların etrafındaki duvarları bile sever..

Eklemek istediğin bişey varsa; tabi.. :)

Yorumlar

  1. bilimsel olarak aşk, ortaya bir velet çıkarmak için hallenilen dürtü-sanrı.sokak ağzı ile, herşey sevişmek için, bu budur.

    YanıtlaSil
  2. cevaplar ilginç!..ama şu varkı kadınlarla erkekler arasındaki sevgi anlayışı çokk farklı..kadın ruhunu anlayamazlar ve çoğunun aklı cinselikten öteye geçemez..fiziğe ,görünüşe ,bakarlar..yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür çoğu için:))

    YanıtlaSil
  3. "bir erkeğe sadece onunla beraber olmak için cehennemi cennete tercih ettirecek kadar mükemmel biri olduğun için..."

    YanıtlaSil
  4. onda bütünleşmiş tüm güzellikleri keşfedebilmek için.

    YanıtlaSil
  5. her iki cinste birbirlerini kendilerinin sahip olmadigi ozelliklere sahip oldugu icin sever..yani kadin hic bir zaman o erkegin ozelliklerine sahip olamayacagini bildiginden o erkegi..erkekte hic bir zaman o kadinin ozelliklerine sahip olamayacagi bildiginden o kadini.. sen nasil bir adami seversin diye sana sorsam bana tarif edecegin erkek modeli aslinda senin olmak istedigin erkek kimligindir... en tutkulu asiklar bu yoksunlugu en yogun hissedenlerdir tutkunun kendiside tam anlamiyla ele gecirmedir zaten...
    karisik mi oldu ?

    YanıtlaSil
  6. Çook teşekkür ederim yorumlar için "Adsız" gayet açık oldu, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. bence o kişiden kişiye değişir. ya da sevilen kişiden. bazılarının dediği gibi sevilecek kız var sevilecek kız var yani. benim çoğu arkadaşım da öyle diyo. mesela ben bu kızı kaldırırım deyip yapıolar da yani. ama sevgi, aşk bundan bambaşka bişey. tabi yıpranmazsa. .

    YanıtlaSil
  8. Kupa kızı, kesinlikle haklısın, sevilecek kız, eğlenilcek kız mevzusu :)

    YanıtlaSil
  9. hımm bir erkek bir kadını neden sever, güzelliği için sever :) erkekler güzelliğe çok önem veriyorlar bence... ardından iç güzelliği, huyu-suyu, vefalılığı vs geliyor

    YanıtlaSil
  10. Güzelliğinden: Görüntüsü Fizigi ve dişiliği kendine uygun oldugu için
    Servetinden dolayı : Kadın öldükten sonra serveti bana kalaçak vaya kadın zengin hayatımı yaşayarım
    Sex :Sexsi güzel yaşadığı için iş te bu kadınlada ömrünü tamamlamak ister bir erkek eger kadın erkege tekme atmadığı taktirde

    YanıtlaSil
  11. Kız ulaşılmazsa; o yüzden sever.. Ulaştıktan sonra da terkeder..
    buna tamamen katılmaktayım : ) yaşanmış klasik olaylardan , güzel yazı *

    YanıtlaSil
  12. evet doğru çogu erkek cinsellik başta olmak üzere seve bilir ama bir okadarda kız var öyle düşünen
    neyse saadedde geleyim ben bir kişi sevdim 5yıl önce son rasın da hi bir kızın elini bile tutmadım bu yorumu yaptım çünkü aramızda erkekler içincinsellik ön pilanda diyenler var peki bunu söyleyen arkadaşlar hiç özelliklede bayanlar hiç düşündünüzmü cinselliği ön ilana koyanlar kadar yürek ten seven lerde var benim sevdigim kız evli ve 1kızıvar şim di ama hala SEVİYORUM onu buna nediyecek siniz

    YanıtlaSil
  13. bence siz de sevmekten vazgeçin. bakın o vazgeçmiş üstüne çoluk çocuğa karışmış. şu dakkadan sonra sevginiz size zarar vermekten başka bi işe yaramıcak. onu sevebildiyseniz bi başkalarını da sevebilirsiniz. asla vazgeçmeyin insanları sevmekten. bayanları bilmem ama cinsellik olayını bu kadar abartmama yanlısıyım. hayvanlardan olan farkımızı sonuna kadar kullanmalıyız, düşünmeliyiz :)

    YanıtlaSil
  14. bi erkek bi kızı sadece iyi olduğu için de sevebilir. erkek yara almıştır, kız o kadar iyidir ki kıyamaz, zaten işine gelir.. yaşadım galiba ben bunu .

    YanıtlaSil
  15. 5846 yı çiğnedim ama idare et..:P

    Aldığım cevapların özeti bu şekildeydi. Şimdi kendi görüşlerimi vermenin zamanı geldi. Erkek sevdi mi "manyak gibi" sever. Bi arkadaşımın da söylediği gibi "ölümüne" sever.. Erkekler mantıklarını çalıştıramazlar pek severken.. Pat diye aşık olup, işte hayatımın kadını bu diye atlarlar.. O'nsuz olamayacaklarını sanırlar. Ama yine de aşklarına sadık kalmazlar, o ayrı..



    Son cümle hariç şu parağraftaki mantığı çalışmayan şapşal bizzat benim..:(

    YanıtlaSil
  16. aaa zıbbıdı olacak iş mi bu :)

    YanıtlaSil
  17. Nolur şikayet etme hapse girmek için çok gencim..:( :)

    YanıtlaSil
  18. hahah tamam göz ardı edebilirim bu durumu sanırım. iyi halden yırttın :))

    YanıtlaSil
  19. Saol saol saol..:D Ctrl C mi töwbe bidaha..:D

    YanıtlaSil
  20. Tamamen meraktan soruyorum, kopyalayıp naptın yazımı ? :)

    YanıtlaSil
  21. Hehe napıcam yaa yoruma yapıştırdım..:D

    YanıtlaSil
  22. İnsanoğlu bencil bir varlık bunun hepimiz farkındayız nitekim. niye sevmeye ihtiyacımız var? Yalnız kalmaktan korktuğumuz için mi? Sevdiğimizde sevilebilecek olmamızın verdiği hissiyat mı? Ya da ben ne için seviyorum. Sevdiğimin kaşının gözünün bana güzel göründüğünden mi? Sanırım ben onun yanında kendimi bütün sıkıntılarımdan soyutlayabildiğim ve korkularımdan arındığım için seviyorum. O ne için seviyor? (sanırım) şimdiye kadar ilk kez çıkarsız ve içten sevildiğini hissettiği için mi? her ne olursa olsun, işin derinliğinde insanoğlunun bencilliğide yatsa.. seviyor olmak ve seviliyor olabilmek güzel, en azından gözlere baktığıda bunu hissediyor olabilmek. . :)

    YanıtlaSil
  23. sevmek...sevilmek..iki seçenek vardır. erkek sevilmek ister..kendi de sevmek ister..ama sevildikçe aldatır..sevdiğinde de incitir..ortayı bulamazlar ki!! erkeklere sevmek yakışmıyor çünkü hiçbir zaman beceremiyorlar.

    YanıtlaSil
  24. @uzunincekıvırcık teşekkür ederim değerli yorumun için. İnşallah hiç ayrılmazsınız.

    @Adsız, bir erkek neden aldatır ki ? :S

    YanıtlaSil
  25. Dayımın hayatımda bana öğrrettiği en güzel dersti şu " beş parmağın beşi bir değildir hiç bir zaman" !

    YanıtlaSil
  26. şimdi ki aşklar menfaat uğruna varmıdır bakışarak seven sevecek olan aranızda??? şimdiki aşklar sevdalar boş.mazıde kalmış kapı aralığından görünen iki göze aşık olmak bir bakışa bir ömür adamak......şimdi aşıksındır çıkar uğruna zevk uğruna....

    YanıtlaSil
  27. peki niye sevmez..

    YanıtlaSil
  28. sevgi aşk his duygu için ürperme vs bunlar allahtan gelen bir şey çoğu erkek kadını kullanır çöp gibi atarlar kenara o gitti diğeri gelsin hesabı kadınlar severler ama sevgisi boş bir bardak misali erkek adı üstünde erkekçe sevecek kadınsa yerini ve sevenin değerini bilecek ikisinin gözü orada burada olmayacak erkek kadınmı yok kadın erkekmi yok demeyecek aşkı günlerdir aç kalmış ekmek gibi çölde susuz kalmış su gibi yasayanlar gerçek sevenlerdir diyorum daha yazarım ama anlayana bu çok bile by

    YanıtlaSil
  29. vay uyuzlar, vay zındık erkekler, vay melun kediler, vay downloadları yarıda kesilesiceler. vay vay vayyy !!!

    poğaça var mı sizde ? erkek milleti işte :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bi sesin çıksın..